Pomp & Co. logo
Normal størrelse

Eau De Parfum 50 ml

599,95 kr.

9 på lager (kan bestilles som restordre)

Eau De Parfum 50 ml fra Pomp & Co. er den ultimative signaturduft for alle mænd. Vores bløde og raffinerede blanding af lavendel, lime, sandeltræ, moskus, krystalrav og bergamot giver en frisk og maskulin duft, der er perfekt til enhver lejlighed og enhver mand.

Inspirationen bag denne duft kommer fra de irske barbershops og deres dyrebare øjeblikke. Eau De Parfum er en yderst koncentreret form for parfume, hvilket betyder, at den holder meget længere end andre parfumer. Vi anbefaler at spare på brugen af denne dyrebar duft til hverdagsbrug, men at være gavmild når det kommer til særlige lejligheder. For at få det maksimale ud af din Pomp & Co. parfume, kan du overveje at bruge den som en finishing touch efter at have brugt vores andre produkter, såsom vores hårvoks eller skægolie, for at få en samlet maskulin duft.

Vores Pomp & Co. Eau De Parfum er ikke kun designet til at give dig en dyb, maskulin duft, men det er også fremstillet med stolthed. Alle vores produkter er udviklet og produceret i Storbritannien og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.

Hvad er Eau De Parfum?

Eau De Parfum kan oversættes som parfumevand, og det indeholder en mere koncentreret mængde af de duftende olier, som definerer en duft. Parfumen indeholder over 15% æteriske olier, og dens øgede renhed tiltrækker en højere pris. Pomp & Co’s Eau De Parfum er ingen undtagelse, og med den genkendelige duft i flasken er du sikker på, at du dufter godt hele dagen.

I den koncentrede parfume holder duften længere, føles mere intim og er et ideelt redskab til en romantisk aften eller til en speciel lejlighed. Eau De Parfum vil normalt blive hængende over en længere periode og kan bruges mere sparsomt end eau de toilette.

For at få det optimale ud af din Pomp & Co. duft lyder et godt husråd, at du skal påføre det de steder hvor din puls er kraftigst – kravebenet, håndleddene, bag øret eller på brystkassen. Duften bliver nemlig forstærket på grund af varmen fra din puls. En anden ting at huske når du påfører parfume er, at du ikke skal gnide den rundt i huden efter du har sprøjtet – dette ødelægger nemlig molekylerne i parfumen og derigennem duften.

Hvis din hus er meget følsom overfor dufte, vil valget af en Eau De Parfum mindske sandsynligheden for en bivirkning, da reducerede alkoholniveauer er venligere for din hud.

Lækker parfume fra Pomp & Co. sprøjtes på hals.
Parfumen fra Pomp & Co. i fokus blandt andre parfumer.

Anvendelse af parfumen fra Pomp & Co.

Brug parfume efter badet. Mange af os anvender parfume som det sidste trin inden vi går ud af døren, men parfume er faktisk i stand til at trænge bedre ind i huden, når det er varmt og porerne er åbne. Så det er en god idé, at påføre den efter brusebadet, når huden er tørret af og stadig er varm.

At påføre din parfume er sandsynligvis det sidste (og hurtigste) trin i din skønhedsrutine – et sprøjt her, en dup der, og du er ude af døren. Vælg et sted på din krop, hvor din puls er kraftigst. Du kan vælge kravebenet, håndleddene, bag øret eller på brystkassen. Disse varme pletter på din krop udsender ekstra kropsvarme, som hjælper til naturligt at sprede en duft.

Gnid ikke parfume ind i din hud. Du har sikkert set din mor, bedstemor eller venner duppe parfume på deres håndled og derefter gnide dem sammen. Det er en af de første duftvaner, vi nogensinde har lært – og en af de sværeste at bryde. Men at gnide parfume ind i din hud på denne måde får faktisk duftens topnoter til at falme og fordampe, før de kan sætte sig.

Ingredienser i parfumen

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol.

Ingredienserne i Pomp & Co.’s Eau De Parfum er udvalgt med omhu for at opnå den perfekte balance mellem duft og holdbarhed. Alcohol Denat fungerer som en bærer for duftstofferne, mens Aqua hjælper med at fortynde parfumen. Parfum er selve duftstoffet, der giver parfumen sin unikke aroma. PPG-20 Methyl Glucose Ether hjælper med at forlænge duftens holdbarhed, mens Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal og Geraniol er de kraftige duftnoter, der kombineres for at skabe Pomp & Co.’s signaturduft.

Pomp & Co.’s produkter er udviklet og produceret i Storbritanien og opfylder de højeste standarder inden for kosmetisk formulering. De er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret, hvilket garanterer, at alle ingredienser er af den bedste kvalitet og sikre, at produkterne er sikkert og effektivt formuleret. Så du kan føle dig sikker på, at du får en kvalitetsparfume, når du vælger Pomp & Co.

Irsk barber holder og er klar til at benytte en parfume fra Pomp & Co.