Pomp & Co. logo
Normal størrelse

Eau De Parfum 50 ml

599,95 kr.

Tilgængelig på restordre

Eau De Parfum 50 ml fra Pomp & Co. er vores signaturduft, som findes i alle vores produkter. En raffineret og blid parfume, men alligevel særdeles frisk, maskulin blanding af lavendel, lime, sandeltræ, moskus, krystalrav og bergamot. Perfekt til enhver mand og enhver lejlighed.

Denne delikate og berusende duft blev skabt specielt til dig, for at fange de dyrebare øjeblikke fra de irske barbershops. Parfumen er en Eau de Parfum, som betyder at det er en yderst koncentreret parfume og derfor holder meget længere end andre parfumer. Vi anbefaler at spare på den til hverdagsbrug, men være gavmild med de gyldne dråber når du skal til fest.

Lækker parfume fra Pomp & Co. sprøjtes på hals.

Hvad er en eau de parfum?

Eau de parfum kan oversættes som parfumevand, og det indeholder en mere koncentreret mængde af de duftende olier, som definerer en duft. Parfumen indeholder over 15% æteriske olier, og dens øgede renhed tiltrækker en højere pris. Pomp & Co’s eau de parfum er ingen undtagelse, og med den genkendelige duft i flasken er du sikker på, at du dufter godt hele dagen.

I den koncentrede parfume holder duften længere, føles mere intim og er et ideelt redskab til en romantisk aften eller til en speciel lejlighed. Eau de parfum vil normalt blive hængende over en længere periode og kan bruges mere sparsomt end eau de toilette.

For at få det optimale ud af din Pomp & Co. duft lyder et godt husråd, at du skal påføre det de steder hvor din puls er kraftigst – kravebenet, håndleddene, bag øret eller på brystkassen. Duften bliver nemlig forstærket på grund af varmen fra din puls. En anden ting at huske når du påfører parfume er, at du ikke skal gnide den rundt i huden efter du har sprøjtet – dette ødelægger nemlig molekylerne i parfumen og derigennem duften.

Hvis din hus er meget følsom overfor dufte, vil valget af en eau de parfum mindske sandsynligheden for en bivirkning, da reducerede alkoholniveauer er venligere for din hud.

Anvendelse af parfumen fra Pomp & Co.

Brug parfume efter badet
Mange af os anvender parfume som det sidste trin inden vi går ud af døren, men parfume er faktisk i stand til at trænge bedre ind i huden, når det er varmt og porerne er åbne. Så det er en god idé, at påføre den efter brusebadet, når huden er tørret af og stadig er varm.

Påføring af parfume
At påføre din parfume er sandsynligvis det sidste (og hurtigste) trin i din skønhedsrutine – et sprøjt her, en dup der, og du er ude af døren. Vælg et sted på din krop, hvor din puls er kraftigst. Du kan vælge kravebenet, håndleddene, bag øret eller på brystkassen. Disse varme pletter på din krop udsender ekstra kropsvarme, som hjælper til naturligt at sprede en duft.

Gnid ikke parfume ind i din hud
Du har sikkert set din mor, bedstemor eller venner duppe parfume på deres håndled og derefter gnide dem sammen. Det er en af de første duftvaner, vi nogensinde har lært – og en af de sværeste at bryde. Men at gnide parfume ind i din hud på denne måde får faktisk duftens topnoter til at falme og fordampe, før de kan sætte sig.

Klassisk herreparfumen fra Pomp & Co.
Parfumen fra Pomp & Co. anvendes af professionel barber.

Ingredienser i parfumen

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.