Pomp & Co. logo

DANSK IVÆRKSÆTTERI   Besøg Pomp & Co. Danmark

Dansk leverandør af eksklusive hårprodukter

Historien om Pomp & Co. i Danmark startede i 2015 med to studiekammerater, som satte sig for at ændre mænds forbrug og vaner af eksklusive og kvalitetsbevidste hårprodukter. De forelskede sig hurtigt i pomaden og hårcremen fra Pomp & Co., som de tog med hjem til Danmark. Kærligheden til moderne og lækre produkter blev grundstenen for at satse på Pomp & Co.

Kollektionen er udviklet af en 3. generations barberfamilie fra Irland, som gør en dyd ud at levere den bedste kvalitet og leve op til seriens standard. I Danmark ønsker vi, at Pomp & Co. bliver mændenes fortrukne våben på badeværelset, når håret, kroppen og ansiget skal plejes.

Som leverandør og importør fra Irland, komplier vi med EU lovgivning og sikrer os, at ingredienser og indhold altid lever op til den høje standard.

Frisørsalon med Pomp & Co. hårprodukter på hylderne
Vores værdier

Vores værdier er grundstenen for alt vi gør i Pomp & Co. Ligesom produkterne skal leve op til en høj standard, så forpligter vi os til, at gøre det samme overfor vores kunder.

Vi bestræber os altid efter at både vi, men også vores kunder er den bedste udgave af sig selv. Vi leverer altid kvalitet til tiden og er fleksible i forhold til kreative løsninger for at skabe det bedste resultat for vores kunder.

Vores 3 grundprincipper vi bestræber os på er:

Vi er troværdige
Vi er troværdige, fordi vi tager ansvar og vil være vores kunders foretrukne forhandler, når de køber hårprodukter. Du kan altid henvende dig til os, hvis du har et spørgsmål, som du skal have svar på.

Vi gør os umage
Vi er ambitiøse og gør os umage, fordi vi tør have ambitioner på virksomhedens, og ikke mindst vores kunders vegne. Alt behøver ikke gå hurtigt, men derimod skal tingene gøres rigtigt.

Vi skaber værdi
Vi er værdiskabende og ønsker det bedste for alle, fordi vi konstant tilfører vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ny udvikling og fornyet værdi.