Pomp & Co. logo
Læs om hele fortællingen bag Pomp & Co.

FRA 1939 TIL I DAG . . .

Historien

En rejse, som er sat over tre generationer. En familie med en lidenskabelig levering af autentiske og tidsløse produkter, indkapslet af en unik karakter og ånd fra master barbers og stolte irske mænd. Dette er fortællingen om skabelsen af Pomp & Co.

Familien har i 3 generationer dækket alle aspekter af mænds pleje i form af rene snit og tætte barberinger.
Sam’s Barber er i dag en familiedrevet kæde af barbershops, hvor master barbers i flere generationer har udfoldet deres passion og lidenskab

BEGYNDELSEN

Grundlæggelsen af Sam’s Barber

I 1939 før 2. verdenskrigs begyndelse, tog den 20-årige frisør Sammy Donnelly med sin bror Jimmy Donnelly på eventyr. Sammy og broren tog til Dublin og besøgte det berømte hotel – The Metropole. Her deltog de i en middagsdans og faldt i snak med de to unge sygeplejersker, Rose og Kitty. Forelskelsen opstod i mellem Rose og Sammy, som hurtigt slog sig ned i Dublin.

Sammy grundlagde derefter en af Dublin’s mest kendte barbershops. Sam’s Barber er i dag en familiedrevet kæde af barbershops, hvor master barbers i flere generationer har udfoldet deres passion og lidenskab. Familien har i 3 generationer dækket alle aspekter af mænds pleje i form af rene snit og tætte barberinger.

Alle produkterne er nøje udvalgt samt grundigt afprøvet og testet

DEN FØRSTE DUFT

Skabt af master barber Sammy Donnelly

Efter krigen og grundlæggelsen af Sam’s Barber var Sammy nu blevet anerkendt i hele Dublin som en rigtig master barber. I 1947 blev hans lidenskab og kreativitet udforsket nede i kælderen og blev til den originale cologne for mænd.

Sammy’s originale cologne opskrift blev grundstenen for Pomp & Co. I dag findes den eksakt samme maskuline duft i Pomp & Co. serien.

Tidsløse og autentiske produkter, som vil gå i arv gennem generationer

ARVEN GENOPSTÅR

Tilbage til fremtiden

64 år senere genoptog Sammy’s børnebørn opskriften, som Sammy havde skabt. Brødrene James og Sam Donnelly arbejdede hårdt for at give Pomp & Co. præcis dét udtryk, som familen og Sammy havde skabt.

Historien og arven måtte genopstå. Den originale duft fra 1947 blev genskabt.

Pomp & Co. er skabt for dig, som ønsker den højeste kvalitet

KEEP IT SIMPLE

Klassisk, ambitiøst og stilet

Pomp & Co. er skabt fra hjertet og en hyldest til de herrer, som ønsker at være den bedste udgave af sig selv. Alle produkterne er nøje udvalgt samt grundigt afprøvet og testet.

Tidsløse og autentiske produkter, som vil gå i arv gennem generationer. Pomp & Co. er skabt for dig, som ønsker den højeste kvalitet.

Brødrene Donnelly brugte deres viden og lidenskab for at skabe originaliteten som Pomp & Co. står for
Pomp & Co. formår at beholde præcis den karakter og ånd som Sammy Donnelly skabte

BRØDRENE DONNELLY

Passion for kvalitet

Brødrene Donnelly brugte deres viden og lidenskab til at skabe originaliteten som Pomp & Co. står for. De gik ikke på kompromis og derfor er Pomp & Co. skabt med ingredienser af allerhøjeste kvalitet.

Pomp & Co. formår at beholde præcis den karakter og ånd som Sammy Donnelly skabte. I dag forhandles hele serien fra Pomp & Co. i Irland på Pomp.ie.