Gå til hovedindhold

Fra 1939 til i dag ...

Skabt af Master Barber
Sammy Donnelly

En rejse, som er sat over tre generationer. En familie med en lidenskabelig levering af autentiske og tidsløse produkter, indkapslet af en unik karakter og ånd fra master barbers og stolte irske mænd.

Eventyr
Tradition
Arv

Pomp & Co. blev oprindeligt fremstillet og skabt af master barberen Sammy Donnelly i Dublin i 1947. Hans oprindelige duftformular var kendt, og samtidig resultatet af en blanding fra hans personlige colognes, som blev brugt som duft i pomaderne.

I dag findes den eksakt samme maskuline duft i Pomp & Co. serien.

Begyndelsen

I 1939 før 2. verdenskrigs begyndelse, tog den 20-årige frisør Sammy Donnelly med sin bror Jimmy Donnelly på eventyr. Sammy og broren tog til Dublin og besøgte det berømte hotel – The Metropole. Her deltog de i en middagsdans og faldt i snak med to unge sygeplejersker, Rose og Kitty. Sammy og Rose fandt sammen og bosatte sig i Dublin.

Sammy grundlagde Dublins første Sam’s Barbers og det blev startet på en af Irlands mest prestigefyldte barbersaloner.

Udforsk
Iværksæt
Skab

Krigen var nu forbi og det var tid til at gå på opdagelse. Sammy blev fast anerkendt som en rigtig Masterbarber i Dublin. I 1947 blev hans lidenskab og kreativitet udforsket nede i kælderen og blev til den originale cologne for mænd.

Sammy’s originale cologne opskrift blev grundstenen for Pomp & Co.

Tilbage til fremtiden

64 år senere genoptog Sammy’s børnebørn opskriften, som Sammy havde skabt. Brødrene James og Sam Donnelly arbejdede hårdt for at give Pomp & Co. præcis dét udtryk, som familen og Sammy havde skabt.

Historien og arven måtte genopstå. Den originale duft fra 1947 blev genskabt.

Passion for kvalitet

Brødrene Donnelly brugte deres viden og lidenskab for at skabe originaliteten som Pomp & Co. står for. De gik ikke på kompromis og derfor er Pomp & Co. skabt med ingredienser af allerhøjeste kvalitet.

Pomp & Co. formår at beholde præcis den karakter og ånd som Sammy Donnelly skabte.

Klassisk
Ambitiøst
Stilet

Pomp & Co. er skabt fra hjertet og en hyldest til de herrer, som ønsker at være den bedste udgave af sig selv. Alle produkterne er nøje udvalgt samt grundigt afprøvet og testet.

Pomp & Co. er skabt for dig, som ønsker den højeste kvalitet.

Keep it simple

Tidsløse og autentiske produkter,
som vil gå i arv gennem generationer.