Pomp & Co. logo
Du handler altid hårprodukter trygt og troværdigt med Pomp & Co.

Pomp & Co.’s handelsebetingelser

pompandco.dk er ejet af Spectacular ApS

Spectacular ApS
CVR. nr. 36683252
Heldbovej 19, 1.tv, 2500 Valby
Mail: info@pompandco.dk
Telefon: +45 61 60 12 05

Betaling

Spectacular modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, MobilePay og Apple Pay gennem betalingsgatewayen Pensopay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Priser

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Levering

Spectacular afsender alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00. Alle pakker sendt distribueres af GLS eller DAO, dog kan der i visse tilfælde anvendes øvrige fragtselskaber.

I tilfælde af ualmindelig stigning i salgsaktiv på siden, kan leveringstiden stige såfremt produkter bliver udsolgt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

I tilfælde af reklamation vil Spectacular dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang såfremt reklamationen er berettiget.

Ved returnering

Alle henvendelser og reklamationer sendes til:

Spectacular
Heldbovej 19, 1. tv.
2500 Valby

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Du bedes informere info@pompandco.dk før du retunerer din pakke. Der er ikke åbent for personligt fremmøde.

Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@pompandco.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.