Pomp & Co. logo

Normal størrelse

Charcoal Body Bar Soap

149,95 kr.

Tilgængelig på restordre

Vores håndlavede økologiske sæbebar fra Pomp & Co. er en fast sæbe beriget med aktivt kul er skabt med essentielle, helt naturlige olier, urter og krydderier. Dette skaber en unik, dybderensende og fugtgivende sæbeblanding i huden. Opfrisk din hud med en rig, varm rav- og egetræsduft. Produktet er økologisk ud fra en naturlig formel og uden parabener, sulfat og mikroplast.

Produktet renser og opfrisker din hud. Den aktive kul trækker snavs ud af din hud og fjerner blokerede porer med synlige resultater. Den dybe rens opretholder en balance mellem de naturlige olier og forhindrer tør hud.

På grund af den håndlavede proces med stempling og den organiske struktur af vores trækulssæbebarer, kan variationer i farve og tekstur af stemplet logo/tekst forekomme. Disse markeringer er ikke defekter, men en del af de naturlige egenskaber ved håndlavede faste sæber. En sæbebar holder op til 6 gange længere end en flaske med flydende sæbe målt på vægt.

Sæbebar fra Pomp & Co. på rød barberstol.

Hvad er en sæbebar?

En sæbebar er det samme som en fast sæbe, ligesom vi kender den fra gamle dage. En sæbebar er ofte fremstillet af få nøje udvalgte naturlige ingredienser, som er skånsomme for både hud og miljø.

Der er mange holdninger til, om man skal bruge fast sæbe eller flydende sæbe. 80-85% af de håndsæber, der sælges i danske supermarkeder er flydende, så danskerne vælger tydeligvis de flydende sæber frem for de faste sæber.

En fast sæbe bruges som alternativ til almindelig shampoo. Sæben renser kroppen om du enten er i bad eller renser ansigtet. Den tilfører fugt og pleje, og sørger altså for, at din hud ikke bliver tør og irriteret. Du får sågar mere produkt for pengene i en fast sæbe.

Faste sæber er bedre for miljøet end de flydende sæber, da de er uden konserveringsmidler. Konserveringsmidler i de flydende sæber er skadelige for vandlevende organismer selv i meget lave koncentrationer, samtidig er de svære at nedbryde.

Vi anbefaler sæbebaren som er lavet på kul fra Pomp & Co. til både ansigtsvask og bad. 

Anvendelse af sæbebar fra Pomp & Co.

Vask kroppen
En shampoo bar bruges i princippet ligesom en almindelig sæbebar til hænderne. Fordel sæben i dine hænder og derefter i dit hår og på kroppen. Alternativt kan du tage shampoo baren og gnide den rundt i ansigtet og på kroppen.

Påføring af sæbe i håret
Det er vigtigt, at du skummer både hovedbund og længderne rigtig godt op, ellers kan det føles fedtet bagefter. Det er også vigtigt at skylle shampooen grundigt ud af håret bagefter. Skyl mere end du ville gøre med en konventionel shampoo.

Luksuriøs sæbebar fra Pomp & Co.
Sæbebar fra Pomp & Co. liggende i gran.

Ingredienser i sæbebar

Oleo Europaea (Olive Oil), Aqua, Oleo Cocos Nucifera (Coconut Oil), Oleo Elaeis Guineensis (Organic Sustainable Palm Oil), Sodium Hydroxide, Oleo Ricinis Communis (Castor Seed Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Activated Charcoal, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Farnesol, Geraniol, Linalool.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.