Pomp & Co. logo

Normal størrelse

Face Serum 30 ml

249,95 kr.

10 på lager (kan bestilles som restordre)

Holy Basil Face Serum fra Pomp & Co. er vegansk og er en fugtgivende serum til ansigtet, der trænger dybt ned i huden og sikrer en optimal fugtbalance dagen igennem. Ved at tilføre huden tilstrækkeligt med fugt, sikrer du en flot fylde samt elasticitet, hvorved fine linjer mindskes i hudens yderste lag.

Denne ansigtsserum er ultralet og antiinflammatorisk serum beriget med Holy basilikum og tang samt tilsat lime og sort peber. Den er med til at lindre, fugte og nære træt hud. Frisk dit ansigt op og brug den i din morgenrutine.

Serum og eau de parfum fra Pomp & Co.

Derfor skal du bruge ansigtsserum til din hud

Mange ting forbedres med alderen – desværre er din hud ikke en af dem. Rynker, brune pletter og generel sløvhed begynder ofte at snige sig ind, efterhånden som årene tikker. Hvis du ønsker at forstærke din hudplejerutine med et produkt, der tilbyder en større, kraftigere dosis af aktive ingredienser end en rense- eller fugtighedscreme, kan ansigtsserum være svaret.

Serum er lette, letoptagelige olie- eller vandbaserede væsker, som du spreder på din hud. Konceptet med en ansigtsserum er, at større mængder af aktive molekyler potentielt vil trænge ind i hudens overflade for optimal effektivitet. På grund af den højere koncentration tager det typisk kortere tid at se synlige resultater.

Du skal også forsegle huden efterfølgende for at maksimere fordelene. Dertil anbefaler vi en fugtighedscreme eller ansigtscreme efter brug af din ansigtsserum. Tænk på en ansigtsserum som det hemmelige våben til behandling af hudproblemer som misfarvning, sløvhed, fine linjer eller akne – og en fugtighedscreme som nøglen til at fugte din hud.

Ansigtsserum fra Pomp & Co. er til dig, som ønsker en ung, pæn og sund hud.

Sådan bruger du en ansigtsserum

Rens ansigtet
For at få det mest mulige ud af din ansigtsserum, så skal huden renses først. Derved bliver ingredienserne i serummet lettere absorberet i huden. Vi anbefaler, at du bruger en skrub til ansigtet mindst én gang om ugen for at fjerne døde hudceller.

Påfør serum
Påfør derefter 2-4 dråber på håndryggen og prik det forsigtigt over hele ansigtet – undgå området omkring øjnene. Smør derefter prikkerne ud med blide strøj. Pas på med at overdosere, da du i stedet kan ende med en klistret fornemmelse i ansigtet. Hvis du føler nogle prikkende fornemmelser, når du anvender serumet – skal du ikke bekymre dig. Det kan være et tegn på at de aktive ingredienser trænger ind i det yderste lag af huden.

Lad din ansigtsserum trænge ind
Lad gerne serummet virke i omkring 2-5 minutter inden du påfører andre produkter på huden. Det giver serummet tid til at trænge dybt ind i huden, og giver de aktive ingredienser plads til at virke.

Ansigtsserum fra Pomp & Co. anvendes på badeværelse.
Luksuriøs og vegansk ansigtsserum fra Pomp & Co.

Ingredienser i vegansk serum fra Pomp & Co.

Aqua Polysorbate 20, Enteromorpha Compressa Extract, Silybum Marianum Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Panthenol, Glycerin, Propanediol, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Inulin, Cellulose, Glucose, Fructose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Coumarin, Linalool, Limonene.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.