Gå til hovedindhold

Køb de bedste produkter til mænd

Hår pomade vs Hår voks? Hvad er forskellen egentlig, og hvilke lækre niche mande produkter som skiller sig ud fra de øvrige på markedet. Her kommet listen over de bedste produkter til mænd i 2021. Vores Oldschool produkter er gået igennem generationer og vi kan med sikkerhed give dig nogle hår styling tips og tricks, hvis du er med på den retro facon. På gamle maner anbefaler vi hår voks til kortere, mellemlangt, tykt og tyndt hår. Hvorved hår pomaden kan anvendes bredere til alle slags hår typer uanset længden.

Pomadens mængde kommer an på tykt eller krøllet dit mande hår er, mænd har forskellig stil og smag. Nogle mænd kan lide den gode greasy hår stil, mens andre er lidt mere tilbageholdende. Når du skal brug pomaden, modsat hår voks skal du ikke bare masser det rundt på finger spidserne med tværtimod hele håndfladen som gør det mere. Vi giver dig listen over udvalgte specille produkter til mænd. Så her er listen over foretrukne hår produkter til mænd, som du kan få inspiration fra.

Hår Pomade – Giver dig gammeldags retro look med maskulin duft

stilet hår tilbage i tiden. Gammeldags hår salon

Hår Pomaden. Ja vi ved det godt det er på mode igen at køre den gode gammeldags stil, vi snakker looket tilbage fra 30´er, 40ér, 50ér eller 60´er med ægte Oldschool pomade hår. Helt almindelige mænd og ikke kun hipsters, elsker at bruge hår pomade for at få den gamle stil og fremstille maskuliniteten, som vi alle kender fra de kendte ikoner tilbage i tiden, fra Elvis, Don Drapper osv. med deres skinnende pomade hår frisure. Fordelene ved en god pomade er den super nem og skylle ud af håret når du er i bad, derfor ligger Pomp&Co vægt på den er vand baseret med mat finish.

Desuden var der en grund til din farfar kørte med klassisk stil og kvinderne blev tiltrukket af den mand som går op i sit udseende og har styr og kontrol over sin maskulinitet. Generelt kan man sige at voks har været mest populært herhjemme, men mange mænd som kan lide unikke originale produkter er vilde med pomaden, uanset om det en stram side skilling med kam, eller længere hår der brug for fylde og struktur, går du aldrig helt galt med dette hårstylingsprodukt.

Vandbaseret vægter mange mænd fordelagtigt, ikke mindst fordi man skal passe på sit hår og det er nemt at skylle ud, men at den ikke fedter ud over det hele som eks. på puder, kærester, skjorter og t-shirt, kontra oliebaseret kan ofte have modsat effekt og sætte sig i alt hvad dit hår er i kontakt med, hvilke kan give bagslag i form af fedtet og uren hud.

hår pomade oldschool stil hår frisure

Vores første tip i sleeve ærmet, er du ikke skal anvende hår produkter generelt hvis du knastør som Sahara. Den bedste oplevelse for du når håret er en anelse fugtigt, eksempelvis efter du har været i bad og tørret håret. Dog er pomaden meget mere taknemmelig for direkte tørt hår i forhold til hår voksen. Lidt alternativt har du også mulighed for hurtigt at stikke hovedet under håndvasken og tørre håret grundigt, det er super hurtigt og nemt. Der mange forskellige meninger, nogle vil mene at det er en dødssynd ikke at komme hår pomade i i tørt hår, dog vil Pomp&Co anbefale lidt fugtigt, kun fordi det oftest er lidt nemmere at arbejde med.

Mænd Grooming Gave Ideer 2021

1. Salt tonic spray

Salted Tonic Spray. Er du typen som altid på farten og hader morgenhår i en køre, er Salted Tonic Spray den nemme løsning for både at se lidt frisker ud om morgen samtidig med du plejer dit hår med salt vand og havgus. Med et par spray integreret i morgen rutinen undgår du de irriterende udstikkende hår. Du får et frisker look på få sekunder, samtidig med en klassisk aroma som dufter på sammen måde som hvis du har taget et frisk bad. Salt Tonic Sprayen er nærigt og givende for dit hår og indeholder følgende: Lime olie. Black pepper, Aloe Vera.

salt tonic spray mænd
Salted Tonic Spray

2. Hair, Face & Body wash – Condition

Autentisk Hair, Face & Body Wash Shampoo til mænd som er alt i en shampoo special udviklet til mænd med tyndt hår som ikke er for fedtet. Denne rensende shampoo konditioner er den perfekte hårpleje, som dit hår vil takke dig for, uanset om du har kort eller langt hår. Desuden adskiller duften sig fra og virker naturlig, uden at være for syntetisk som andre hår pleje produkter. Pomp&Co fugtgivende og plejende shampoo renser og blødgøre dit hår, dette hår produkt er både anerkendt og special udvalgt bland hårprodukter til mænd.

hår ansigt krops shampoo mænd
Hair, Face & Body Shampoo

3. Eau De Parfum

Eau De Parfum 50 ml – Klassisk koncentreret parfume Den stilrene og velduftende parfume som er nøje sammensat med lækker duft, som booster din mandelige maskulinitet og giver god udstråling med masser af selvtillid. En god sommerdag og en brise i vinden tager den gode kraftige duft forbi kvinder som bliver tiltrukket af parfumen .Duften stammer fra æteriske olier som ‘Lavender’, ‘Lime’, ‘Musk’, ‘San- dalwood’ og ‘Crystal Amber’, som er den velkendte mandlige duft fra de resterende produkter i serien.

Parfume mænd autentisk original
Eua De Parfum

4. Military Comb – Kam

Stilet Military Comb. Favorit kammen i flot design 165 mm lang og indeholder en mørkebrun tekstur med guld skrift. En rigtig mand som skal sætte håret har altid brug for dette stilede stykke værktøj. Gør det til en fornøjelse og have værktøjet til at ramme den spot-on frisure man altid prøver at opnå foran spejlet. Mand du må aldrig gå ned på udstyr!.

original oldschool kam til håret
Original Kam til mænd

5. Charcoal Body Bar Soap

Charcoal Body Bar Soap fra Pomp & Co. er en håndlavet sæbe beriget med aktivt kul sammensat med essentielle, helt naturlige olier, urter og krydderier, hvilket skaber en unik, dybrensende afgiftende og fugtgivende sæbeblanding.

Beriget med aktivt kul, trækker snavs ud af din hud og eliminerer tilstoppede porer med synlige resultater for en dyb rensning, samtidig med at der opretholdes en balance mellem naturlige olier og forhindrer tør hud.

Krops Sæbe – Kul

6. Hårcreme til mænd, som manden elsker

Denne hårcreme er typen som en rigtig mand elsker at fylde i håret, da den giver en unik duft og balance for et naturligt look. Desuden er den vandbaseret så det super nemt at skylle ud i badet og holder hele dagen og natten uanset om det er til hverdags brug eller en tur i byen fredag aften. Giver den perfekte hårstyling efter brug. Mangler du en gave til din mand som går i sig selv er det den perfekte gave. Bruges til både tynd, fugtig og tørt hår.

Hår-creme-mænd-bedste-produkt
hårcreme