Pomp & Co. logo
Founder af Pomp & Co.
26 jun, 2021

Tips til at sætte håret med hårcreme, den moderne mand

Her er guiden og tip og tricks til hvordan du sætter og styler håret med hår creme til mænd. Vi kan bryde det ned til, hvad hårcreme til mænd er, hvordan man bruger det, og hvorfor du vil elske det.

Forskellige hår styling produkter findes på markedet, men hår creme vil give dig den glatte, stylede finish, er du desuden typen der hader at se ud som om du har for meget produkt i dit hår? Svaret findes som alternativ til hårvoks nemlig hårcreme til mænd.

Ofte overset for sine mere kendte fætre – geler, pomader og hårvoks – hårcreme er faktisk et meget alsidigt og brugervenligt produkt – og det bliver hurtigt hver gentleman’s nye badeværelsesskab afgørende takket være dets naturlige resultater, ligesom man gjorde tilbage i tiden hvor dette produkt netop var største hit af en grund.

Har du aldrig brugt en rigtig hårcreme før? Læs videre, og find ud af, hvordan du kan bruge det til at pleje dit hår til perfektion, så du opnår den frisurer der er indenfor dine præferencer.

Hvad er hår creme til mænd?

Hårcreme til mænd kan beskrives med det formål at det smøres i håret for style hår frisuren ligesom anden form for voks. Forskellige versioner findes alt fra de glatte, fedtede versioner, der blev brugt i fortidens dage, og til i dag hvor de tilføjer håret et naturligt udseende, let til medium hold.

Hvorfor er det godt at bruge?

Så hvad adskiller hårcreme til mænd fra andre stylingprodukter? Nå, det giver håret et fleksibelt, let greb og bare en smule glans – perfekt hvis du er på udkig efter en frisure, der ikke ser ud som om den har været for stærkt stylet.

Det er også ideelt til at fylde struktur ud og efterlade en god aroma duft, det er ikke ligesom gele som giver fuld stivhed, tvært imod er det nemt at arbejde med og stivner kun lige efter behov for at håret kan sættes.

Hvem er det for?

Oldschool sort-hvid billede af velklædt mand med skarp frisure

Hvem som helst. Men det fungerer godt på lidt længere mellem hår længder såvel som at få det bedste ud i krøllede eller snoede strukturer. Hvis du har tendens til at gå efter udseende, der kræver masser af hold (f.eks. Høje quiffs, pompadours, slick-backs), har du brug for noget lidt stærkere. Faktisk foretrækker nogle hår creme over eksempelvis hår voks, da det ikke fedter lige så meget og har lignede effekt med bedre duft. Perfekt for den moderne mand.

Hvordan bruger man det?

Tag en lille mængde (ca. en mængde produkt med en fingerspids, tilsæt mere afhængigt af din hårlængde og struktur), og gnid det mellem dine håndflader, inden du fordeler det rundt i håret.

Husk, start altid med mindre, end du tror, ​​du har brug for, for det er meget lettere at tilføje mere, hvis du har brug for det, end det er at vaske ud og starte igen.

Pomp & Co hår creme produktet kan smøres i enten halv fugtigt eller tørt hår ved hjælp af dine hænder og koncentrer dig om at arbejde cremen jævnt igennem. Styl derefter dit hår ved hjælp af dine hænder for at opnå mere afslappet, struktureret look, eller tag fat i din kam for mere poleret / præpareret finish.

Alternativt kan den også bruges på fugtigt hår inden føntørring.

Pomp & Co. hår style tip: For krøllede og afro hår teksturer kan du arbejde produktet ind i dit hår ved hjælp af en hår kam. Gnid bare cremen ind med kammen ved hjælp af små, cirkulære bevægelser for at arbejde den gennem håret for at definere dine krøller. For kort og mellem langt hår kan det være en fordel at håret er en smule fugtigt inden du smører hårcremen ind. Du kan blandt andet anvende Pomp & Co. Salt Tonic Spray, som ved hjælp af et spray fugter og nære håret så det endnu nemmere sætte håret efter dine ønsker.

Pomp frisurer til mænd

Bedre kendt som klassisk pompadour-klipning, at det bedste udseende aldrig rigtig går ud af stil. Og hvad er en pompadour, kan man spørge? For en kort idé, forestil dig Elvis Presley, der ryster på hofterne og vugger en frisør, der er stor på toppen og glat eller kort omkring siderne. Ikke kun kongen af ​​rock and roll, han forbliver kongen af ​​mænds pompadour frisurer. Man kan endda sige, at ingen diskussion af dette tidløse snit er komplet uden ham.

Pomade frisurer fra Elvis tiden

I mellemtiden går pompadour-hårklippet meget længere tilbage i tiden, end du måske tror. Faktisk har det oprindelse i Frankrig fra det 18. århundrede og en kvinde ved navn Madame de Pompadour, elskerinde til Louis XV. Det var først århundreder senere, at figurer som Elvis, Johnny Cash og James Dean forvandlede Madame de Pompadours særlige æstetik til en af ​​de sejeste mænds frisurer til dato.

Så cool er pompadour-hårklippet, at det har været et stort comeback i de senere år. Selvfølgelig repræsenterer den moderne pompadour-frisure en ret drastisk afvigelse fra dens historiske forgængere. Til at begynde med er underskæringen eller faden så varm lige nu, ligesom mænds pompadour med skæg. I sidste ende har der aldrig været flere variationer af denne særlige frisure, end der er lige nu. Men en god hår pomade kan du opnå den klassiske pomp eller pompadour frisure som tager dig tilbage i tiden.

Bedste hårcreme til mænd

Bedst i test og anbefalet af alt fra unge drenge som elsker at sætte håret, som til den moderne mand som går op i sit udseende og vil have håret skal spille max i hverdagen. Det står tydeligt at denne hair cream er noget unik på markedet som skiller sig ud på duft og indhold, mænd foretrækker favoritten fra Pomp & Co.

Moderne og kvalitetbevidst hårcreme hårvoks til mænd fra Pomp & Co.

Andre indlæg

30 hårstile frisure til mænd

30 hårstile frisure til mænd

Overvejer du at ændre dit look og prøve en ny frisørstil? Så er du det rigtige sted!. Bare rolig denne guide har dig dækket. Om du som mand leder...