Pomp & Co. logo
Model på stranden.
5 nov, 2021

Hvorfor enhver mand burde bruge saltvandsspray. Boost effekt for håret

Saltvandsspray er et hår produkt som enhver mand burde have i sin grooming kasse. Let at bruge og hurtig at style, havsaltspray vil tilføje tekstur og fylde uden at efterlade dit hår klistret, fedtet, skinnende eller hårdt. Inspireret af det vilde Atlanter hav. Vores havsalts infuserede tonic formel er beriget med mineralrig og et multivitamin kompleks bestående af vitaminer E, C, til B3, B5 og B6, der fodrer hår og hovedbund, og derefter superladet med Aloe Vera for ekstra næring. Brug af Saltvands spray til håret, giver et boost og er super nemt til at få styr på den tot der stikker ud og få ro og orden på morgen håret med frisk pust, duft og holdbar balance.

Enhver mand burde have adgang til saltvandsspray i tasken og til dagligdagen tog hår rutinen. Saltvandet gør underværker og mirakler for hår frisuren. Går du til daglig med en tyndhåret manke, kan et spray booste udseende af håret, samtidig med at hydrer det.

Hvad gør saltvands spray ved håret og hvilken effekt har det?

Saltvandsspray fra Pomp & Co. står udendørs ved hav.

Salted Tonic Spray. Ultimate matte finish. Volume, Condition & hold.

Saltvands spray til håret, hvorfor tænker du straks?. En af de ting og fordele det gør ved håret er at styrke og give minimal hold, samt friske dit morgen look op med naturlig hav blæst look. Vi kender jo alle surfere garnet som ser super cool og soigneret ud selvom det er super langt og ubehandlet, havet gør vidunder på håret. Især tyndt og tørt hår viser den bedste effekt sig.

På grund af sin naturlighed fungerer havsaltspray perfekt med forskellige hårtyper til både forberedelse (med eller uden hårtørrer) og styling.

Saltvand i form af store flotte bølger

Til tyndt hår

Havsaltspray vil tilføje greb og tekstur til fint, tyndt og flyvende hår. Det er en fantastisk behandling til at booste fint og slapt hår, før du bruger dit sædvanlige stylingprodukt. Det fungerer perfekt før pastaer, voks og ler, eller bare helt natural på vej ud af døren.

Til tykt hår

Havsaltspray er også fantastisk til tykt hår. Det vil tilføje tekstur, fylde og volumen uden at tynge håret ned. Det er en rigtig god mulighed for fyre, der gerne vil style deres hår, men ikke vil have det til at se ud som om det har noget produkt i sig, eller ønsker at smøre for meget fedtet voks rundt.

Fordelene ved saltvandsspray

Saltvandsspray er den perfekte prestyler til dig som ønsker en lækker naturlig frisure

Formlen af ingredienser på Pomp & Co. Saltwater Tonic Spray indeholder bla. multivitamin kompleks bestående af vitaminer E, C, til B3, B5 og B6, samt Aloe Vera, Lime Olie og Sort peber. Alle ingredienser er fugtgivende og styrker håret med et naturlig look med volume som nemt kan skylles ud og ikke fedter.

Om du er forretnings mand, hipster, surfer eller noget tredje kan du opnå et frisk hår look som mand, som hvis du kommer lige fra stranden med frisk vindpust, hurtigt, nemt og effektivt og helt uden kemikalier. Resultatet af hyppig saltvandsspray, er volume, fyldigere og tykkere hår generelt. Nogle mænd oplever at få flere krøller hvis der er en god hårlængde.

Hvordan bruges saltvandsspray?

Effekten er størst og bedst når man står om morgen med morgen hår og det er tørt hår, især mænd står jo op lige før de skal ud af døren, derfor kan 1-2 spray redde morgenen og sætte håret med naturlige ingredienser på ingen tid.

Anvendelse:

Casual afslappet løst look

  • Spray 1-2 gange rundt i håret og hovedbunden

  • Masser rundt i håret med finger spidserne

  • Style dit hår som du ønsker

  • Lad det tørre på under 1 minut

  • Anvend en hår tørrer for friskere blæst vind look

Mere volume look

  • Spray håret 1-3 gange rundt i håret og hovedbunden

  • Masser håret på yder spidserne for at give det et boost

  • Brug enten hænderne eller hår tørrer med medium eller hurtig hastighed for at tilføje volumen

  • Bliv ved indtil du føler strukturen er tilfredstillende

Saltvandsspray benyttes for at skabe volume og naturlighed i håret

Hvem burde bruge saltvands spray?

  • Fyre med tyndt hår. Denne spray er lavet til fyre med tyndt hår. Den salte blanding hjælper med at tilføje tykkelse og volumen, hvor du har mest brug for det, især når du pjusker eller styler dit hår let som tintin stil.

  • Fyre, der vil have et let hold. Hvis du har brug for at fryse din stil på plads, men ikke vil have den stive, sprøde fornemmelse, der kommer med hårspray og andre produkter, har du brug for noget havsaltspray. Den giver et let hold, så du stadig får nogle naturlige bevægelser. For endnu bedre resultater anbefaler vi at bruge den som en pre-styler med hårspartel eller hårpasta. Dette vil sætte scenen for stilklare låse, der holder hele dagen.

  • Fyre med krøllet hår. Havsaltspray er en fantastisk måde at forstærke de naturlige knæk, krøller og bølger i dit hår. Derudover er den ret god til at hjælpe med at bekæmpe krus og definere krøller, så de også er perfekt krøllede.

  • Fyre med mellemlangt til langt hår. Langt hår er tungere end kort hår, hvilket betyder, at det nemt kan blive kedeligt, fladt og livløst, når det ikke styles ordentligt. Brug havsaltspray til at bringe trådene til live, så de ikke ligner slappe nudler hele dagen.

Køb saltvandsspray til mænd her

Pomp & Co. Saltvands spray er meget populært produkt med gode anmeldelser.Kombineret naturligt Havsalt, Lime og Sort pepper og Aloe vera. Plejer håret naturlig og giver volume og fleksibilitet.

Se produktet her: Køb saltvands spray til manden her

Pomp & Co. saltvandsspray tilsættes i håret for at skabe volumen.

Andre indlæg

30 hårstile frisure til mænd

30 hårstile frisure til mænd

Overvejer du at ændre dit look og prøve en ny frisørstil? Så er du det rigtige sted!. Bare rolig denne guide har dig dækket. Om du som mand leder...