Pomp & Co. logo
Bliv forhandler af Pomp & Co. hårprodukter

BLIV FORHANDLER

Ønsker du at forhandle Pomp & Co.

Ønsker du at forhandle eksklusive hårprodukter i form af hårcreme og hårpomade, så er Pomp & Co. noget for dig. Produkterne henvender sig til den moderne mand, som ønsker de bedste produkter til deres hår, skæg og krop. Vi er leverandør af netop dette. Højkvalitets grooming produkter til frisører, saloner, barbershops, webshops, stylister samt butikker rundt omkring i Skandinavien. Vores unikke produktsortiment afspejler sig i hårprodukter, som er udviklet igennem flere generationer og er en niche på det nordiske marked.

Vi ønsker ikke Pomp & Co. forhandles af alle, men derimod de rigtige forhandlere. Ønsker du at blive Pomp & Co. forhandler, så tag kontakt til os på mail eller udfyld formularen nederst på denne side. Vi vender hurtigt tilbage med svar på din forespørgsel.

Gammeldags klipning i barbershop
Forhandler

Som forhandler hos os får du hårprodukterne til fordelagtige priser og bestiller selv når du har brug for mere på hylderne.

Affiliate

Affiliate kører gennem vores Partnerads program. Du kan sende os en ansøgning og så kigger vi den igennem.

Dropshipping

Dropshipping aftale kan indgås mellem Pomp & Co. og dig. Du sørger for salget, så sender vi varen.

Flot herremodel for Pomp & Co. med slikhår.

Tilbyd dine kunder de bedste hårprodukter

Ved at forhandle Pomp & Co. tilbyder du dine kunder et produktsortiment i verdensklasse. Pomp & Co. har skabt en serie fra Irland, som strækker sig fra styling af hår, pleje af skæg til rens af krop. Du får rig mulighed for, at skille dig ud fra dine konkurrenter med high-end hårprodukter, som er skabt til at vises frem i din webshop eller på hylderne i din barbershop. blot  frem til dine kunders badeværelse.

Seriens produkter er løbende blevet designet, udviklet og skabt til formål, at tilbyde eksklusive livsstilsprodukter til mænd, som går op i sig selv. Det startede med en pomade og hårcreme, men har senere udviklet sig til en skægbalm, saltvandsspray, skægolie og ansigtsserum. Du får mulighed for at forhandle et bredt sortiment af klassiske herreprodukter med et flot minimalistisk design, som er opdateret på de bedste ingredienser.

Kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at forhandle Pomp & Co. i din salon, webshop eller gennem en dropshipping aftale. Vi hjælper dig godt i gang og tilbyder dig en god opstart med hårvoks i salonstørrelser, hvor du trygt og sikkert kan forkæle dine kunder med Pomp & Co. i din forretning.

Pomp & Co. er skabt til profesionelle forhandlere

Pomp & Co. er skabt af en 3. generations barberfamilie og det afspejles i produkterne af højeste kvalitet. De er skabt til at stå fremme og gøre sig bemærket hos dine kunder. Pomp & Co. forhandles flere steder i landet både i butik, salon og i online handel. Læs mere om alle vores forhandlere her.

Hvis du har en frisørsalon og går med tanke om at blive eksklusiv Pomp & Co. forhandler, så skal du blot række ud til os, så hjælper vi dig i gang. Vi guider dig i forhold til dig og dine kunders behov og hvilke hårprodukter til mænd du ønsker at forhandle. Typisk starter en ny forhandler med et mindre sortiment af vores bestsellers såsom pomade, hårcreme og skægbalm, for at mærke om dine kunder synes om produkterne. Vi anbefaler en hårpomade og hårcreme hårvoks i 500 ml til salonbrug.

Vi gør os umage og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker at forhandle Pomp & Co.

Hair Cream fra Pomp & Co. er den ideelle hårvoks til dig, som ønsker en naturlig mat finish
Klassisk Pomp & Co. barberpole batch på barber kappe.

De bedste barber accessories til din salon

Pomp & Co. består hovedsagligt af pleje- og stylingprodukter som pomade og skægolie, men der fås også et sortiment af accessories til salonbrug.

Barber-serien har udviklet en luksuriøs og klassisk barber kappe til at beskytte dine kunder mod hår, shampoo og kemikalier på tøjet. Kappen lukkes med oldschool knapper og justeres ved hals. Den er både åndbar, vandafvisende, hudvenlig og nem at bruge. Vi anbefaler at investere i et par barber kapper til salonbrug, så dine kunder mærker kvalitet og et sofistikeret vintage touch i din roterende barberstol.

Udover kappen har Pomp & Co. udviklet en barbermåtte. Denne måtte bruges som underlag til dine dyre frisørsakse og maskiner. Du skåner både bord og dine redskaber samtidig med, at måtten giver en klassisk oldshool barberlook i din barbershop.

KONTAKT POMP & CO.

Bliv forhandler