Pomp & Co. logo

Normal størrelse

Aloe Hair Gel 75 ml

199,95 kr.

26 på lager (kan bestilles som restordre)

Aloe Hair Gel fra Pomp & Co. er en gennemsigtig fast gelé med naturlig, ren glans og stærkt hold. Duften består af limeolie samt sort peber. Produktet er perfekt for dig, som ønsker en cool stilart med fast hold hele dagen.

Denne hårgelé er beriget med panthenol pro-vitamin B5, aloe vera og skabt med kaffe arabica-ekstrakt for at hjælpe med at lindre og nære hud og hår, samtidig med at det tilføjer volumen og styrke til håret. Geléen er alkoholfri og vaskes let ud af håret.

Hårgelé på bord med gyldent skær fra Pomp & Co.

Hvorfor du skal vælge hårgelé fra Pomp & Co.

Hårgelé er et hårstylingsprodukt designet til at skabe bevægelse og holde håret på plads dagen lang. Den kan også bruges til at sætte håret tilbage eller tæmme flyvende hår.

Hårstylinggel eller hårgelé er et universelt vandbaseret stylingprodukt. Det er en slags semi-transparent, gennemsigtig eller farvet gelé, der påføres let vådt hår, gelen skaber en membran, der returnerer ekstra volumen og elasticitet til hvert enkelt hår, hvilket gør stylingen nemmere.

Først og fremmest bruges en hårgelé hovedsageligt på kort hår. Vi anbefaler ikke en hårgelé til langt hår. Hårgeléen påføres bedst i let vådt hår, hvorefter den skaber en membran, som giver ekstra volumen og elasticitet til hvert enkelt hår, hvilket gør stylingen nemmere. Hårproduktets hold varierer fra let hold til stærkt hold alt afhængig af mængde og er oftest det foretrukne stylingprodukt til frisurer, som får lov til at lufttørre.

Hårgeléen er vandbaseret og vaskes let ud af håret igen efter badet. Vi anbefaler denne hårgelé til dig, som ønsker et fast look med stærk hold.

Hårgelé til forskellige hårtyper

Hårgelé til kort hår
Gelé er perfekt i kort hår, som bliver lagt tilbage, fordi det giver et langvarigt hold og kontrol over dit hår. Hårgelé er perfekt til at skabe tekstur, form og hold i dine lokker, mens den samtidig giver et løft til det skandinaviske hår. Du får et hårprodukt, som er god til at style håret i hverdagen, både med og uden føntørring.

Hårgelé til længere hår
En hårgele er også helt ideel til dit lange hår, hvor du kan du skabe tekstur og volumen. I rent, fugtigt hår kan du anvende en styling gelé som base for din efterfølgende hårstyling. For at opnå mest muligt fylde og tekstur i håret, kan du arbejde hårgeléen godt ind fra dine hårrødder, så du får et ekstra løft. Du kan herefter lade dit hår lufttørre eller føntørre det. Føntør dit hår med en rundbørste, som giver endnu mere volumen i dit hår, hvis det har tendens til at klaske sammen.

Hårgelé til krøller
Det er vigtigt, at du hjælper dine krøller med at holde på formen, hvis du vil definere dem, uden der opstår frizz. Kram gerne en gelé ind i dit fugtige hår fra rødder til spidser, så lokkerne bevarer deres spændstighed og får fugt. Lad derefter dit hår lufttørre, eller føntør det. Slut af med at kramme en olie eller krøllecreme ind i dine krøller. Hårgelé til krøllerne giver mere hold, mere glans og mindre krus!

Hvis du er bange for, at en gelé let kommer til at tynge dine krøller, kan du være rolig. Produktet er typisk meget lettere end en voks, og derfor tynger den ikke dit hår. Har du meget tyndt hår og fine krøller, skal du dog være opmærksom på ikke at bruge for store mængder af hårgelé.

Ung fyr holder Pomp & Co. hårgelé i barbershop.
Aloe Vera hårgelé fra Pomp & Co.

Ingredienser i hårgelé fra Pomp & Co.

Aqua, PVP, Glycerin, Acrylates/Steareth 20 Methacrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Parfum, Coffea Arabica Seed Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Coumarin.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.