Pomp & Co. logo
Smart frisure sat med Pomp & Co. hårcreme.
21 sep, 2021

30 hårstile frisure til mænd

Overvejer du at ændre dit look og prøve en ny frisørstil? Så er du det rigtige sted!. Bare rolig denne guide har dig dækket. Om du som mand leder efter inspiration på frisure til mænd med høje tindinger, kort, langt eller tyndt hår. Har vi samlet hele 30 forskellige hår stile arter, hvis du undre dig over hvilken frisure der passer til dig.

Dette er den mest opdaterede og komplette guide til alle de mest populære moderne / gammeldag frisurer og stil arter til mænd. Uanset om det er style looket helt tilbage fra 60´erne eller frem til efter 00´erne moderne mand i 2021. Vi har samlet alt fra Pompadour til surfer garnet.

Denne vejledning forklarer alle de nyeste hårstile og frisurer til mænd, og hvordan man styler dem. Dette er den nyeste samling af billeder til mænd og eksemplarer. Alle er skåret og stylet af de bedste frisører. Find de trendy og bedre hår frisure som enhver mand burde prøve. Hvem elsker ikke at vise sit nye gode og anderledes look frem.

Sørg for at tage dig tid og læse alle frisørbeskrivelserne herunder. Dette hjælper dig med at tale med din frisør om alle dine næste hårklip. Det er godt at vide og vil sikre, at du får det, du ønsker. Vælg et nyt look, vis billedet til din barber, og gå derefter ud og se godt ud. Match din hår type for et nyt cut, curly eller ej.

Populære fade frisurer

Lad os først tale om fades. Fades er ikke rigtig hårklip, men derimod den måde din barberer eller frisør blander håret fra korte til længere længder i siderne og bagsiden. Som giver dig et chekket look.

De mest populære fades er dine lave fades, mid fades og high fades, der lægger et fundament for andre fade styles. Lær mere om de mange andre stilarter i vores guide til de typer fade frisurer, som du kan prøve. Når vi taler om lav, mellem og høj, taler vi hovedsageligt om hårafsnit på siderne og bagsiden af dit hoved, og hvor klipperen arbejder og blander ender (lav, midt eller høj).

 

Lav eller korte fade

Face cut og barbering i salon

En lav fade afkortes med frisørklippere lavere ned på siderne og ryggen, tættere på dine ører og hårgrænse. Klipningen af arbejde kan du se under. Din barber smelter gradvist op i længere længder på siderne og bagsiden. Kort sagt, dit hår er barberet lavere ned til huden i de nedre områder, men ikke så meget i midten til høje områder af siderne og bagsiden af dit hoved. En lav fade har en tendens til at fremvise håret højere oppe og giver stilfuldt udseende med mere flow, ligesom en sakseklippet tilspidset haircut.

 

 

Middel Fade stil

Barbershop barbering af ung fyr

Middel fade kan være forbundet med mange af dine klassiske mænds haircuts. Et meget standard look til hvordan en barber klipper hår på siderne og bagsiden af dit hoved. Hår blandes fra meget kort eller skaldet i den nedre del, til medium kort i midten. I midten til høje sektioner vil din barber sandsynligvis blande hårlængderne yderligere med en saks. Midttoner giver dig et flot rent snit og stilfuldt look, der stadig efterlader noget hårlængde højere oppe i siderne, ryggen og selvfølgelig ovenpå.

 

Høj Fade frisurer

Klipning af fade cut frisure

En høj fade betyder, at størstedelen af siderne og bagsiden af dit hårklip er klippet meget kort. Stort set op til, hvor du ville dele dit hår. En høj fade er ofte parret med underskæringer, buzz snit, høje og stramme haircuts, pompadours og quiff haircuts. En høj fade skaber mere en afbrydelse mellem det lange hår på toppen og meget korte sider.

Buz cut

Flere korte haircuts kan falde ind under kategorien af en buzz cut. Besætningsnedskæringer, flade toppe, ivy league og high- og strømpebukser er alle buzz -snit. Det er et kort hårklipp, der er skulptureret med frisørklippere.

Crew Cut

Flere korte haircuts kan falde ind under kategorien af en buzz cut. Besætningsnedskæringer, flade toppe, ivy league og high- og strømpebukser er alle buzz -snit. Det er et kort hårklipp, der er skulptureret med frisørklippere.

Ivy league

Ivy League er en type besætningsskæring. Håret i den forreste sektion holdes længe nok, så du kan oprette en sidedel. Håret er tilspidset kortere mod kronen. Hårlængden foran er typisk omkring en og en halv centimeter lang og under en tomme mod bagsiden og kronen. Man kan sige, at dette er en mere alsidig og stilfuld besætningssnit.

 

Flad top

Flad top er et kort hårklip, hvor siderne skæres tæt på huden og toppen står op og er klipper eller klipper fladt som en bordplade. Dit hår på toppen kan være kort, medium eller langt. Hvis det stadig står lige op, vil det skabe det flade top look. Sjælden og passer bedst til afro typen.

Højt og stramt

Den høje og stramme er en type besætningsskæring, der populariseres af militærpersonale. Det er en super kort klipning, hvor siderne og ryggen er barberet ned til huden og gradvist blandet til en høj fade. Det øverste hår er også ret kort.

Caeser / Cæsar cuts

Cæsarklipningen blev opkaldt efter Julius Cæsar, den romerske kejser. Det har kort lagdelt hår overalt fra 1-2 tommer i længden. Randene (pandehår) skæres kort og vandret hen over panden. For et mere opdateret look kan din barber give dig en cool fade.

French Crop / Franske cut

Den franske afgrøde aka afgrødeklipningen har været super populær på det seneste. Det ligner kejseren, men har en vandret kant, der er et strejf længere. Frynselængde kan være alt fra midten af panden til lige over øjenbrynene. Barbersaloner har gjort dette hårklipp lidt mere moderne og sejt i forhold til Cæsar ved at byde på en række fades, tekstureret hår eller rodet hår oveni.

Hard Part – Hård

En hård del kan fungere til kort hår eller mellemhår. Måske er det mere en funktion end et klip. Ikke desto mindre er det en unik ting i sig selv. Et hårdt hårklip har en barberet linje i stedet for din almindelige sidedel. Det kan være smalt eller bredere.

Textured hår stil

Tekstureret haircuts ser cool ud i alle hårlængder. Den måde, din barberer klipper hårets spidser på, skaber teksturer. Hårklippene er beregnet til at blive stylet på en rodet eller pigget måde. Strukturerede haircuts ser cool ud, men kan også bruges i professionelle eller kontormiljøer, bare hold siderne og bagsiden friske med fade efter eget valg. Surfer kort stil

Klassisk side skilling eller Side Part

Nogle fyre vil ikke være i søgelyset med et trendy look. Hvis det er dig, er en haircut i en side skilling perfekt. Det er et fantastisk frisure, hvis du vil se ren og enkel ud. Perfekt til professionelle eller mere formelle omstændigheder. Hvis du vil gøre denne haircut køligere, så tilføj en drop fade eller en skaldet fade.

Undercut

Underskæringen har været en af de mest populære mænds haircuts for mellemlang hårlængde i meget lang tid. Sandheden er, at en underskæring kan fungere med enhver hårlængde. Men du har brug for noget hår at arbejde med ovenpå. Dette er en klassisk herreklipning, der har meget korte sider barberet i en længde, hvilket betyder, at det ikke er en fade. Toppen er koblet fra de barberede områder på en brat måde. Håret på toppen holdes længere og kan efterlades rodet eller glat tilbage. Vi har set nogle fantastiske moderne designs på denne klassiske herreklipning gennem årene. Du kan ændre, hvordan det ser ud ved at vokse dit hår ovenpå, tilføje pigge og teksturer eller vokse ud i din pandehår. Du kan også tilføje et hårdesign for en ekstra cool faktor.

 

Disconnected undercut

Vi er ikke sikre på, hvor dette udtryk præcist kom fra. Det er virkelig bare en moderne henvisning til underskæringen. Så du kan sige, at det er et moderne, hårdt klipning, hvor det korte hår er afbrudt fra det længere hår ovenpå, der kan være enhver stil eller længde.

Flow haircur

Flow haircut er et naturligt udseende, der generelt er fri for fades eller barberede sider og ryg. Denne stil kan være mellemlang til lang i hårlængden. Det kunne bæres løst og rodet som en surferklipning eller glat tilbage og stilfuldt til kontoret.

Pompadour

Pompadouren er en klassisk herreklipning i Pomp stilen, der ofte ledsager en mellemlang eller høj fade. Håret på toppen foran holdes hvor som helst fra mellemlang til lang længde. Håret er tilspidset i længden mod kronen. For at style og få lidt ekstra krop og bevægelse skal du først bruge en føntørrer og en hårbørste. Brug derefter din go-to hair pomade til at style håret op foran og bagpå. Dette skaber en bump eller bule foran og er mere flad mod bagsiden. Ligesom i gamle dage var stilen super populær, med original hår pomade til at style pomp stilen.

 

Slicked Back

Slicked tilbage hår vil altid være sejt. Du skal blot bede om et mellemlangt klassisk herreklip på toppen med længere pandehår og kortsider eller fade af dit ønske. Du kan gøre dette med fugtigt hår eller tørt hår. Bare tag noget pomade, arbejd det gennem dit hår med fingrene eller stil det med en kam. Pomader med glans vil give et vådt udtryk. Matt finish pomader vil bare se naturligt ud.

Quiff

Quiff haircut har været et top valg for mange mænd i de sidste par år. Det er en helt cool fyr, men moderne look. Det er en mashup af pompadour, combover og en frisurer til en side. Quiffen ser godt ud med en mellem eller høj fade. Dette look har en pandehår, der delvis står op foran, men også stiler tilbage i resten af håret ovenpå.

Blowout hår frisurer

Udblæsningen har en lav fade i siderne og ryggen og medium til langt hår ovenpå. Stilen ser ud til at have stor volumen, flow og bevægelse ovenpå, som om du havde stukket fingeren i en stikkontakt (gør ikke dette!). Dette er en super alsidig og populær haircut lige nu.

Comb over

Kammen over har korte sider og længere hår ovenpå. Du kan style dette look pænt eller rodet. Det er bare at kamme eller børste håret til siden. En del er ikke nødvendig, kammen over kan også fungere med en underskæring f.eks. For ekstra volumen skal du bruge en føntørrer, mens du børster. Brug en pomade, hvis du vil øge holdet på din kam.

Mohawk

Mohawk begyndte som et hårklip, hvor siderne var barberet meget korte eller dristige, og en smal strimmel hår på toppen blev vokset meget lang ud. I dag ser vi en bred vifte af mohawk -haircut -stilarter, klippet i alle hårlængder. Her er en super sej mohawk, der har tekstureret hår, en afgrøde foran og en skaldet/burst fade. Et perfekt eksempel på en herreklipning, der er en blanding af flere haircuts i en.

Faux Hawk

Dette klip en kortere moderne version af mohawk men langt mindre intens. Hårbåndet på toppen er ikke så smalt eller højt som en mohawk, men er stylet på samme måde ind i midten. Siderne er korte, normalt en høj fade og ikke barberet til huden som en ægte mohawk. Faux betyder falsk på fransk. Dette hårklip er som en mohawk, men egentlig ikke. Det er en moderne mindre punk version, men stylet det samme.

Fringe aka Bangs

At holde en længere pandehår tilføjer en ekstra dimension til dine frisurer. Fringe haircuts er fantastiske og kan styles på så mange måder. Brug frynser ned og løst, til siden, rodet eller glat det tilbage. Det er helt op til dig.

Surfer Hår: Loose / løs + Messy Waves eller krøller

Har du tykt hår og vil vokse det ud til et nyt look? Surfer garnet, Et godt udgangspunkt er surferhår eller løse, rodede bølger eller krøller. Hvad angår længere hår, er disse looks super nemme at administrere. Du kan bogstaveligt talt tørre dit hår håndklæde, style tilbage med dine hænder og gå. Dette giver dig et køligt, vildt, robust look. Men det kan også dæmpes et hak, når visse lejligheder kræver det. Bare føntør eller børst det ud.

Langt krøllet hår

Efter skulderlangt surferhår ser bølget og krøllet hår godt ud endnu længere. Få den tekstur og volumen frem med et let produkt, der også tæmmer krus. Bølger og krøller bringer denne volumen til andre frisurer til langt hår, herunder bolle, hestehale og halvt op.

Halvt oppe stil eller half up

Vil du holde dit hår ude af dit ansigt, mens du stadig lader nogle hænge ned? Alt du skal gøre er at samle forsiden og siderne af dit hår, trække det tilbage i dine hænder og binde det i en hestehale, en topknude eller en knold lige under hårets krone. Færdig. Let. Praktisk. Ekstra stilpoint.

Man bun

Mandebollen var en super populær hipster -frisure, der dukkede op i begyndelsen af 2000’erne. Mange syntes først, at det var latterligt, var en modefænomen, men nu er det bare hverdagskost. Stilen nægter at stoppe og forsvinde. Virkeligheden er, at det virker og kan være praktisk. Brug det rodet og afslappet eller slankt og formelt.

Top knot – Top knude

En topknude ligner ganske meget mandebollen, men tilføjer et strejf mere stil og styrer væk fra hipster looket. Saml en rodet bolle sammen og slid den højere op på kronen af dit hoved.

Mande fletninger

Efterhånden som længere hår er blevet mere og mere populært for mænd i det 21. århundrede, så har fletninger. De er helt i trend lige nu, og der er så mange måder at skabe flettet hårlook. Slid dem ned, bind dem tilbage eller som flettede hestehaler. Der er også hårfletninger til mænd, der er flettet af en professionel og bliver boende i 6+ uger.

Dreadlocks

Dreadlocks er super fede. Dreads kræver tykt eller krøllet hår. Så hvis du har fint eller tyndt langt hår, er det sandsynligvis ikke et look, du vil kunne trække af.

Dette afslutter vores hår guide til de bedste og mest populære herre klip. Vi opfordrer dig til at prøve så mange stilarter, der passer til din hårlængde og hårtype. Hvorfor? Det er helt sjovt at ændre dit look. Første indtryk er super vigtigt i livet. Og du vil føle dig godt tilpas med din personlige stil.

 

Er du interesset i hvordan dit hår vokser optimalt og mest sundt muligt bør du læse dette studie

Andre indlæg