Pomp & Co. logo

Normal størrelse

Salted Tonic Spray 100 ml

179,95 kr.

29 på lager (kan bestilles som restordre)

Salted Tonic Spray fra Pomp & Co. virker energigivende på hår og hud. Hår og hud opfriskes og efterlades med en fornyet friskhed og duft. Ved brug i håret opretholdes fugtbalance og små flyvske hår elimineres. Produktet giver tekstur og hold til det matte naturlige look. Saltvandssprayen er den perfekte prestyler til vores Hair Cream. Saltvandsspray til hår, er den bedste kur til dårlige hårdage!

Produktet er beriget med et multi-vitamin-kompleks, som består af vitaminer E, C, til B3, B5 og B6, som er med til at pleje hårstråene og hovedbunden. Endvidere indeholder saltvandssprayen Aloe Vera til ekstra næring.

Den første generation af saltvandsspray kom på markedet i slutningen af ​​1990'erne, og sprayflasken blev hurtigt en fast del af sortimentet indenfor styling og hår. De fleste i dag kender til en saltvandsspray, men er i tvivl om hvad den kan. Kort sagt giver stylingproduktet tekstur og volumen. Den tilfører følelsen af strand og hav i håret og skaber en ægte surfsideoplevelse, som sidenhen har skabt en tsunami af salg.

De fleste saltvandsspray er alsidige og nemme at bruge. Det er et perfekt hårstylingsprodukt til at opfriske 'andendags'-hår på. Saltvandsprayen absorberer overskydende olie, skaber strandagtig tekstur og god volumen. Håret fremstår naturligt med en mat finish. Hårproduktet fungerer perfekt som prestyler til hårcremen fra Pomp & Co.

For folk med bølget hår er saltvansspray en sikker måde at forstærke bølgerne på og skabe nogle nye. Hvis dit hår er meget fint eller tyndt, anbefaler vi at bruge sprayen. Det forbliver et af de bedste produkter på markedet til tyndere hår, fordi det tilføjer volumen og giver et udseende med større tæthed.

Leder du efter det perfekte strandhår med et naturligt touch? Så er saltvandsspray lige noget for dig.

Anvendelse

Påføring af saltvandsspray i håret
Spray din saltvandsspray i enten tørt eller håndklæde vådt hår med den ene hånd, mens du krammer løs med den anden. Vi anbefaler 2-4 sprøjt alt afhængigt af hårets længde.

Føntørring af håret
Brug et par minutter, hvor du krammer saltvandet godt ind i håret i mens du føntørrer det. Brug ikke børste når du føntørrer, da du typisk ønsker et lidt pjusket look. Hold gerne føntørren så langt væk fra håret så muligt. Langsomt kan du mærke og se hårets struktur ændre sig.

Styling af håret
Når håret er sat som du nogenlunde ønsker det, så er det tid til at style det. Vi anbefaler Pomade til det våde look og Hair Cream til det naturlige look. Sæt håret som du nogenlunde ønsker det og giv den sidste finish med din hårvoks.

Føler du, at håret er faldet lidt sammen i løbet af dagen, roder du blot op i det med fingrene og du vil opleve, at den naturlige fornemmelse stadig er i håret og at du nemt og hurtigt kan genopfriske frisuren.

Ingredienser

Aqua, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, PVP, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, VP/VA Copolymer, Maris Sal (Sea Salt), Panthenol, Magnesium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Niacinamide, Sodium Starch Octenylsuccinate, EDTA, Maltodextrin, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Simethicone, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCL, Silica, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.