PompAndCo. logo

Normal størrelse

Pomade 60 ml

159,95 kr.

Pomade 60 ml fra Pomp & Co. er emerald grøn i farven med en gelé tekstur. Resultatet er perfekt for dig som ønsker slikhår eller andre klassiske hairstyles. Denne lækre hårpomade til mænd, kan anvendes til både kort, mellem og langt hår. Pomaden giver fleksibel kontrol over dit hår, og resultatet er et holdbart look med en skinnende blank finish. Denne størrelse er perfekt til ferien og lige til at have med i kufferten.

Vores pomade er vandbaseret, som giver dit hår en høj glans med stærkt hold. Pomaden egner sig godt til at skabe tilbagestrøgede looks med en skinnende finish. Hårvoksen kan også benyttes som et alternativ til den klassiske hårgelé – men med et mere smidigt hold. Dette er takket være ingredienser som ricinus, kokos og olivenolie som alle er naturlige ingredienser. Den er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat. Produktet er vandbaseret og vaskes let ud.

79 på lager (kan bestilles som restordre)

Ingredienser

Aqua, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, VP/VA Copolymer, PVP, Glycerin, Parfum, PEG-12 Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alpha-isomethyl Ionone, Citral, CI 61570, CI 15510, Citronellol, Citric Acid.