Pomp & Co. logo
Tilbud

Normal størrelse

Pomade 500 ml

499,95 kr.

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Pomade 500 ml fra Pomp & Co. er den største pomade på markedet, som holder til et helt års forbrug. Produktet består af en emerald grøn pomade med en gelé tekstur. Hvis du ønsker en frisure med en skinnende blank finish, så er denne hårvoks produktet for dig. Den giver dig kontrol over dit hår og det efterlades med en ekstra glansfuld styling, der kan rettes i løbet af dagen.

Pomaden fra Pomp & Co. er en vandbaseret pomade, som giver dit hår en høj glans med stærkt hold. Pomaden egner sig godt til at skabe tilbagestrøgede looks med en skinnende finish. Den kan også benyttes som et alternativ til den klassiske hårgelé – men med et mere smidigt hold. Hårvoksen er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat.

James Dean, Elvis Presley og Don Draper har sat stilen. Pomaden har fået et comeback og er betegnet som en klassisk hårvoks, som var særdeles populær tilbage i 50’erne.

Pomade er en fedtet form for stylingprodukt til mænd og skaber et skinnende, fast, langvarigt hold. Det er et særdeles godt hårprodukt til at tæmme og få bedre kontrol over tykkere, mere krøllet eller groft hår. Pomade er blandt andet kendetegnet ved, at forme dit hår til en række unikke stilarter.

Ofte kendetegnes en pomade ved at være gammeldags. Den er dog tilbage i en ny og moderne form hos Pomp & Co. Den bruges af de mænd, som for eksempel ønsker en frisure med glat slicked back eller vådt look. I modsætning til moderne hårprodukter som spray, gel og mousse, tørrer pomade ikke. Dit hår står knivskarpt med det skinnende våde look hele dagen igennem.

Pomaden kan opdeles i to typer: Vandbaserede og oliebaserede pomader. Fordelen ved de vandbaserede pomader er, at de er nemme at vaske ud igen. De fedter ikke på puder, skjorter og kærester, som de oliebaserede pomader gør. De oldschool oliebaserede pomader er lavet af olier som lanolin og petroleum. Oliebaserede pomader kan give uren hud og bumser i panden, hvis huden kommer i kontakt med olien. Selvom oliebaserede pomader giver større hold hele dagen, udløser deres comedogene ingredienser ofte akneudbrud og kan være en stor opgave at vaske ud.

Begynder det at regne, går der heller ikke længe, før den vandbaserede pomade og din frisure er væk. Rigtige greasere vil også mene, at oliebaserede er det eneste rigtige, da de vandbaserede ofte tangerer at være gelé. De oliebaserede forlader ikke håret uden kamp, og det betyder, at håret er fedtet i dagevis.

Pomaden fra Pomp & Co. er vandbaseret, hvor du aldrig skal være bange for at ødelægge hovedbunden, få uren hud eller en dårlig hårdag.

Anvendelse

Påføring af pomade
Vi anbefaler, at benytte vores pomade i nyvasket vådt hår, får at opnå den bedste effekt. Når dit hår er let fugtigt, tager du en klat pomade (ærtestørrelse), alt afhængigt af hårlængde ned i håndfladen og varmer den godt op. For meget produkt vil tynge dit hår ned, mens for lidt ikke vil give dig den ønskede frisure.

Styling af håret
Kør fingrene gennem dit hår, start med rødderne og bevæg dig ud mod spidserne. Sørg for at sprede det ensartet rundt for, at opnå ensartet glans og hold hele dagen igennem. Undgå at påføre pomade på hovedbunden. Dæk alt hår jævnt og style din frisuren, som du ønsker den skal være. Brug gerne fingerspidserne til den sidste finish.

Føntørring og den sidste finish
Hvis du hår stadig føles lidt fugtigt, så benyt gerne en føntørrer. Hvis du ønsker et mere defineret look, anbefaler vi at du bruger en kam.

Ingredienser

Aqua, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, VP/VA Copolymer, PVP, Glycerin, Parfum, PEG-12 Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alpha-isomethyl Ionone, Citral, CI 61570, CI 15510, Citronellol, Citric Acid.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.