PompAndCo. logo

Normal størrelse

Pomade 120 ml

199,95 DKK

Pomade 120 ml fra Pomp & Co. er emerald grøn i farven med en gelé tekstur. Produktet er vandbaseret og vaskes let ud. Resultatet er perfekt for dig som ønsker slikhår eller andre klassiske hairstyles. Den er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat. Udviklet på de fineste ingredienser, det høje koncentrat giver stærk hold.

Pomaden giver struktur og hold til håret med skinnende look. Nemt at anvende da den er fyldig og flydende. Anvendes til kort, mellemlang eller endda langt hår. Perfekt til pomps, slick-backs og klassiske hår stile. Indkapsler unik karakter af stolte Irske Master barbers. Fordelene ved pomade er fokuseret på dets overlegne styrke til at holde håret på plads. De fleste frisører vil bruge pomade til at style krøllet eller “ude af kontrol” hår. Udover det giver det dit hår en fantastisk glans og vådt udseende. Dette er takket være ingredienser som ricinus, kokos og olivenolie, alle naturlige ingredienser

111 på lager (kan bestilles som restordre)

Ingredienser

Aqua, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, VP/VA Copolymer, PVP, Glycerin, Parfum, PEG-12 Dimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alpha-isomethyl Ionone, Citral, CI 61570, CI 15510, Citronellol, Citric Acid.