Pomp & Co. logo
Normal størrelse

Hair, Face & Body Wash 200 ml

179,95 kr.

Tilgængelig på restordre

Hair, Face & Body Wash 200 ml fra Pomp & Co. er en komplet alt-i-en vask, der bruges til skånsomt at rense og pleje krop, ansigt, hår og hænder. Den sørger effektivt for at rense kroppen fri for alle urenheder og har samtidig en stimulerende effekt på hovedbunden. Sæben er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kan nøjes med at bruge en lille del af gangen.

Produktet er fugtgivende og renser blidt dit hår, ansigt, krop og skæg. 3-i-1 sæben afrenser effektivt både dit hår og din hud, så din tid i badet minimeres, og du hurtigt kan komme videre med dagens gøremål.

Opfrisk dig selv og frigør din hud for det daglige snavs og olier med denne 3-i-1 sæbe til mænd fra Pomp & Co. Det skal være nemt og simpelt for manden om morgenen i badet. Derfor har Pomp & Co. udviklet en 3-i-1 sæbe, som afrenser effektivt både dit hår og din hud, så din tid i badet minimeres, og du hurtigt kan komme videre med dagens gøremål.

Denne sæbe er formuleret specifikt til behovene for mænds hår og hud. Den fungerer som shampoo, balsam og kropsvask på samme tid, så du kan få en fuld ren følelse fra top til tå. Sæben renser mildt og skånsomt, uden at udtørre håret.

Vi anbefaler denne 3-i-en sæbe til dig, som er vild med duften fra Pomp & Co. og ønsker et nemt og lækkert produkt til badet.

Anvendelse

Under badet
Massér en passende mængde Hair, Face & Body Wash ind i vådt hår og på kroppen. Skyl til sidst grundigt efter med varmt vand.

Til håndvasken
Stil produktet på håndvasken til brug under vask af hænder. Tag en lille mængde sæbe i våde håndflader og massér produktet ud i hænderne. Rens hænderne godt og grundigt. Skyl til sidst grundigt efter med vand.

Ingredienser

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Chloride, Parfum, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Argania Spinosa (Argan Oil) Kernel Oil, Laureth-2, Benzyl Alcohol, Disodium Edta, Linalool, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.