PompAndCo. logo

Normal størrelse

Hair Cream 60 ml

159,95 kr.

Hair Cream 60 ml fra Pomp & Co. er hvid i farven med en cremet tekstur. Hårcremen er det produkt som minder mest om en klassisk hårvoks. Voksen er perfekt for dig som ønsker en frisure med et mat naturligt look. Med denne hårcreme får du kontrol over dit hår med et stærkt hold uden en over-stylet følelse, så håret bevarer sin blødhed og spændstighed hele dagen. Denne størrelse på 60 ml er den perfekte rejsestørrelse.

Stylingcremen gør håret blødt og nemt at style, og efterlader håret med en naturlig bevægelighed og en frisk, maskulin duft. Den er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat. Produktet er vandbaseret og vaskes let ud.

14 på lager (kan bestilles som restordre)

Ingredienser

Aqua, Cera Alba (Bivoks), Petrolatum, Lanolin, Ceresin, VP/VA Copolymer, Cetearyl Alcohol, Parfum, VP / Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, PEG-20 Sorbitan Isostearate, Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Kaolin, PEG-20 Stearate, PVP, Cyclopentasiloxane, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dimethiconol, Hydrolyzed Keratin, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Citral, Hydroxycitronellal, Geraniol, Limonene.