Pomp & Co. logo
Normal størrelse

Hair Cream 500 ml

799,95 kr.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Hair Cream 500 ml fra Pomp & Co. er vores favoritprodukt til et års forbrug. Vores hårcreme giver en naturlig mat finish og minder mest om en klassisk hårvoks. Cremen efterlader en blød og naturlig frisure, hvor alle hår er tæmmet. Du opnår derfor fuld kontrol over din styling hele dagen.

Den velkendte friske maskuline duft er kendetegnet ved produktet. Hos Pomp & Co. går vi op i god kvalitet og derfor er de bedste ingredienser benyttet i produktet for at skabe den bedst mulige hårvoks. Hårcremen er vandbaseret og vaskes let ud af håret.

Stilbevidste mænd tilbage i tiden ville bruge en hårvoks, som for eksempel hårgelé eller pomade til det tilbagestrøget look med høje glans. Det så godt ud, men føltes tungt og fedtet. I dag foretrækker de fleste mænd, at håret fremstår naturligt og blødt.

Hårcreme er en blød hårvoks og betegnes som en stylingcreme. Den tilfører ganske enkelt naturlig glans til håret. Cremen er til en afslappet og naturlig finish, der styles og samtidig nærer. Hårcremer er ikke faste som traditionel voks, eller klistrede som en gel, de er tykke cremer, som virker til alle hårtyper. Hårvoksen er især en velsignelse for krøllede og lange uoverskuelige manker, som let bliver viklet ind. Påføring af creme booster krøllerne eller det bølgede hår uden at tynge dem ned.

Ligesom vores krop har vores hår også brug for næring - og meget af det! Olier kan give næring, men det får håret til at se klistret ud. Hårcreme opfylder ikke kun stylingbehov, men arbejder også på at gøre håret sundt.

Hair Cream fra Pomp & Co. er vandbaseret og vaskes utrolig let ud af håret igen. Vi anbefaler Hair Cream, hvis du ønsker en hårvoks som giver et naturligt look, lækker duft samt godt hold til hele dagen.

Anvendelse

Påføring af hårcreme
Vi anbefaler, at benytte vores hårcreme i nyvasket og tørt hår, men du kan også bruge det i fugtigt, håndklædetørt hår. Brug en saltvandsspray som prestyler for at skabe volume og tekstur inden brug af voksen. Tag en klat creme (ærtestørrelse) alt afhængigt af hårlængden. Varm cremen godt op i dine håndflader og påfør med fingrene direkte på rødderne såvel som håret.

Styling af håret
Masser hårcremen ud i håret og spiderne. Undgå at påføre den på hovedbunden. Dæk alt hår jævnt og style din frisuren, som du ønsker den skal være. Brug gerne fingerspidserne til den sidste finish.

Føntørring og den sidste finish
Hvis du hår stadig føles lidt fugtigt, så benyt gerne en føntørrer. Hvis du ønsker et mere defineret look, anbefaler vi at du bruger en kam.

Ingredienser

Aqua, Cera Alba (Bivoks), Petrolatum, Lanolin, Ceresin, VP/VA Copolymer, Cetearyl Alcohol, Parfum, VP / Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, PEG-20 Sorbitan Isostearate, Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Kaolin, PEG-20 Stearate, PVP, Cyclopentasiloxane, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dimethiconol, Hydrolyzed Keratin, Linalool, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Citral, Hydroxycitronellal, Geraniol, Limonene.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.