Pomp & Co. logo
Normal størrelse

Beard Balm 60 ml

179,95 kr.

57 på lager (kan bestilles som restordre)

Beard Balm fra Pomp & Co. er hvid i farven med en blød og cremet tekstur. Balmen anvendes i skæg eller skægstubbe. Den plejende skægbalm tilfører næring til dine skæghår og fugt til din hud, så det fremstår velplejet og flot. Resultatet giver et blødt og sundt skæg. Den er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Balmen beskytter og nærer skægget, samt giver dig kontrol over skægget, så du kan style det. En skægbalm minder lidt om en mild udgave af en skægvoks. Den store forskel er, at en skægvoks kan bruges til blandt andet at lave cykelstyrsskæg, hvorimod en skægbalm bruges til at fjerne strittende hår, så skægget ser pænt og velplejet ud, samt giver fylde til skægget. Du kan bruge Beard Balm fra Pomp & Co. lige så ofte du ønsker. Vi anbefaler at gøre det til en del af din morgenrutine, så forbliver skægget flot og glat resten af dagen.

Beard balm fungerer på samme måde i skægget, som en hårcreme fungerer i håret. Balmen tæmmer de vildeste hår og skaber et mandligt og sofistikeret look i skægget.

Skægbalm er designet til at have en højere viskositet end skægolie. Den tykkere tekstur dækker overfladen af ​​huden og skægget, hvor den tager længere tid at blive absorberet. Dette skaber mere en langsom frigivelse, leave-in-konditionerende effekt. Tykkelsen er også funktionel - den tilføjer fugt og sørger for at hjælpe med at holde genstridige skæghår nede.

Skægbalm kan bruges til alle former for skæg, men foretrækkes ofte af mænd med mellemstort til stort skæg. I et større skæg som vokser langt ud fra huden, bliver det sværere for skægolien at når ud i alle hår. Det er her, en skægbalmen virkelig gør en betydelig indvirkning, fordi du kan påføre den i enderne af dit skæg og få den langsomme frigivelse af hydrering i løbet af dagen. Med andre ord arbejder skægolien indefra og ud, hvor balmen arbejder udefra og ind i skægget.

Vi anbefaler skægbalmen til alle slags skæg og til manden, som ønsker den lækreste skæg i byen.

Anvendelse

Den sidste finish i skægget
Vi anbefaler, at implementere skægbalmen i din daglige morgenrutine. Først og fremmest er det vigtigt, at skægbalm bruges efter skægolie, så produkterne arbejder korrekt, og du får den bedste virkning og skæg-oplevelse. Olien arbejder indefra og ud, mens skægbalm plejer og beskytter skægget fra udefrakommende elementer og arbejder sig indad – som en slags forsegling.

Påfør balmen i skægget
Når olien er fordelt i skægget, tages en fingerspids skægbalm på størrelse med en ært og fordeles i håndfladerne, så balmen opvarmes. Massér derefter balmen godt ind i skægget. Hvis skægget er langt, kan du bruge en skægbørste til sidst. Balmen er nu fordelt godt ind i skægget, så det ser sundt og velplejet ud hele dagen.

Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive Oil) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Germ Oil, Sodium Polyacrylate, Phenyl Trimethicone, Trideceth-6, Ethylhexyl Stearate, Keratin Amino Acids, Parfum, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cetrimonium Bromide, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Biotin.

* Pomp & Co. produkter er designet, udviklet og produceret i Storbritanien og er GMP ISO 22716:2007 akkrediteret og opfylder de højeste standarder inden for bedste praksis for kosmetiske formuleringer.