PompAndCo. logo

Normal størrelse

Beard Balm 60 ml

179,95 kr.

Beard Balm fra Pomp & Co. er hvid i farven med en blød og cremet tekstur. Balmen anvendes i skæg eller skægstubbe. Den plejende skægbalm tilfører næring til dine skæghår og fugt til din hud, så det fremstår velplejet og flot. Resultatet giver et blødt og sundt skæg. Den er udviklet med et stærkt koncentrat, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Balmen beskytter og nærer skægget, samt giver dig kontrol over skægget, så du kan style det. En skægbalm minder lidt om en mild udgave af en skægvoks. Den store forskel er, at en skægvoks kan bruges til blandt andet at lave cykelstyrsskæg, hvorimod en skægbalm bruges til at fjerne strittende hår, så skægget ser pænt og velplejet ud, samt giver fylde til skægget. Du kan bruge Beard Balm fra Pomp & Co. lige så ofte du ønsker. Vi anbefaler at gøre det til en del af din morgenrutine, så forbliver skægget flot og glat resten af dagen.

45 på lager (kan bestilles som restordre)

Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive Oil) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Germ Oil, Sodium Polyacrylate, Phenyl Trimethicone, Trideceth-6, Ethylhexyl Stearate, Keratin Amino Acids, Parfum, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cetrimonium Bromide, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Biotin.