Gå til hovedindhold

BLIV INSPIRERET

Original autentisk hår pomade og hårvoks

Grooming produkter gammeldags

Passionen for unikke autentiske styling produkter til mænd, stammer helt tilbage fra Dubling-legenden Sammy Donnelly i 1947, som var mester barberen, hår pomader, barber produkter, hårvoks you name it… Familien har skabt en lækker pomade til hår og hårvoks som er utrolig populær på det irske marked og stadig, relativt nyt på det danske. Deres originale produkt sortimenter som er special udvikler til mænd med stil, dufter både godt, men sikre også håret giver shine, samt sætter strit håret efter behov, uden at hår voksen fedter.

pompandco forhandler danmark

Pomp & Co. er den oldschool gammeldags serie som rigtige mænd elsker at benytte og du oftest kun kan finde i special hipster produkter. Dedikeret autentiske produkter fremstillet igennem – Arv, sjæl og ægtehed tilbage fra 1947. Så mand uanset om du ønsker 70´, 80´ eller 90´ hår i den gamle stil til mænd, eller det mere moderne, er Pomp & Co. hår produkter specielt designet til dig. Om det er hår gele til mænd, hår creme eller hår pomade så findes de unikke produkter i kollektionen.

Hårprodukter til mænd

Sammy Donnelly producerede deres egne ingredienser i det gamle Irland og deres fremstilling har altid været meget populær og kendt for deres deres duft, resultatet af dette ses tydeligt da de snart har eksisteret i snart 100 år på markedet. Han var kendt for sin personlige samling af forskellige cologner i hver batch der blev udgivet.

Idag holder de lidenskaben for retro produkter i familien, James & Sam Donnelly fortsætter Sammys arv, som slægtninge med den fulde autentiske stil som indeholder kvalitets bevidste og tidløs plejeprodukter. De har originale grooming produkter som både er den perfekte gave, eller blot manden som vil forkæle sig selv med originale unikke produkter som er svære at finde på markedet. Køb original pomade til håret med mat finish.

Be yourself whatever your style & reconnect with your independent, authentic spirit, Quality, Craft, Heritage.

Hår pomade og hårvoksen som er udviklet af Pomp & Co. er perfekte til pomps, slick-backs og klassiske stilarter. Vandbaseret skyller så let ud, vores stærkt koncentrerede formel giver et let til stærkt greb afhængigt af dine behov. Pomaden til mænd adskiller sig fra andre produkter på markedet, og vægter højt hvis du vil forme og style dit hår som skal blive siddende.

Anvendelse af hår pomade:

Sådan sætter du og styler håret: Grav en klump af den lækre Pomade ud med fingre spidserne og masser den rundt i cirkulære bevægelser, herefter masseres den i håret og hovedbunden hvor dit hår vil få et friskere look med god Oldschool aroma duft. Efter 1-2 minutter vil pomaden sidde fast og holde strukturen i håret på den frisure du ønsker at sætte, da den aktiveres med ilt. Så kan du frit nyde at håret sidder som det skal.