Gå til hovedindhold

OM OS

Dansk grooming leverandør for herre produkter fra Pomp & Co.


Vi er danske distributører på det nordiske marked indenfor grooming, hårstyling og livsstilsprodukter til mænd. Siden 2015 har vi forhandlet og haft agentur på det irske high-end grooming brand Pomp & Co. i norden. Kærligheden til det moderne og unikke produkt blev grundstenen for at starte Pomp & Co. Vi mener, at mænd godt må gå op i sig selv og stræbe efter at være den bedste udgave af sig selv.


Kollektionen er udviklet igennem 3 generationer af Master Barbers fra Irland og vi gør en dyd ud af levere den bedste kvalitet og lever op til seriens standard. Pomp & Co. sælges i dag gennem udvalgte og godkendte frisører, barbershops, webshops og butikker. Vi sælger til private, erhverv og større B2B løsninger.


Casper Søby

Casper er direktør og arbejder målrettet og omhyggeligt med salg, branding og marketing hos Pomp & Co. Kunsten ved at være kreativ og gøre sig umage ligger lige til højrebenet for ham. Han er passioneret og stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse.


Casper går op i detaljen og bruger flittigt Hair Cream hver dag.

Patrick Sahlgren

Passion for iværksætteri og har styr på det tekniske aspekt. Han elsker at bruge timer på kodning og det forretnings mæssige. Nye udfordringer elsker han og kommer altid med kreativt input.


Patrick kan godt lide at være kreativ og hans yndlingsprodukt til daglig er Salt Tonic Sprayen fra Pomp & Co.

iværksætter

Danske iværksættere

Vi er en ung dansk iværksætter virksomhed.

Fokus har altid ligget på højkvalitetsprodukter udviklet igennem mange år, som er unikke og autentiske samt skiller sig ud på det danske marked. Som leverandør og importør fra Irland, komplier vi med EU lovgivning og sikre os at ingredienser og indhold altid lever op til en høj generel standard.