Fra Sammy Donnelly i Dublin 1947 til nu …

Barber Familien

Pomp & Co. blev oprindeligt fremstillet og skabt af master barberen Sammy Donnelly i Dublin i 1947. Hans oprindelige duftformular var kendt, og var resultatet af en blanding af hans personlige colognes som blev brugt som duft i pomaderne.

64 år senere har brødrene Donnelly efter hårdt arbejde afsluttet hvad Sammy begyndte. Brødrene har genskabt duften og grundlagt Pomp & Co., som den første barber i Irland med deres egen pomade. Siden er mange pomader kommet til, men Pomp & Co. formår stadig at beholde karakter og ånd igennem generationer af master barbers og stolte irere.

Tidsløse og autentiske produkter, der vil gå i arv gennem generationer.

Følelsen af kvalitet

For at udvikle Pomp & Co. har brødrene Donnelly hverken sparet på indhold eller emballage. Produkterne er udviklet med et stærkt blanding, så du kun skal bruge en lille mængde for at opnå et tilfredsstillende resultat. Pomaden og hårcremen fra Pomp & Co. er begge vandbaseret og vaskes let ud af håret.

Produkterne er produceret i glasbeholdere, for ikke at påvirke duften (undtagen Wash). Duften er vigtig i hårprodukterne, da brødrene ønsker en duft, som fungerer som en cologne i håret. Det tog over et år at udvikle duften og finde den eksakte formular, som Sammy Donnelly udviklede i 1947.