Gå til hovedindhold

BLIV INSPIRERET

Bedste hårcreme – hair cream til mænd

Hair-cream-Pomp&Co.
Pomp & Co. – Hair Cream – Natural Matt Finish

Anbefalet til mænd som går op i deres hår

Leder du efter lækre anbefalede hår style produkter til træningen, i byen eller bare hverdags smagen. Pomp & Co. bedst sælgende og mest populære hair cream og hår voks som er fortrukken hos mænd og fremhæver hår strukturen til frisuren med dejlig maskulin duft som ikke fedter og super nemt at skylle ud, da den er vand opløselig (vandbaseret), creme til hår og til mænd. Hair creme er god til hårstyling for både korte hårtyper og matcher et godt look til diverse og klassiske hår stile.

Ud fra alle de forskellige hår stylings produkter som en mand kan anvende, er hair cream en af de foretrukne og oftest oversete. Især grundet fylden og den struktur som gør at håret sidder fast og tilbage, uden overdrevet brug af fedtet produkter, gør den store forskel. Hvem hader ikke at skulle vaske håret hver aften, for ikke st få en fedtet hovedpude?

Hårcreme Matte Natural Finish

Styrken på hair creamen er medium stærk hold og du undgår filtret fedtet hår, perfekt som alternativ til hår voks. Vi giver dig guiden til at sætte håret for den perfekte frisure, med hår produktet, du smøre lidt mellem fingrene og klapper hænderne så du har et godt overflade areal, herefter massere du det rundt til håret sidder som det skal og det holder hele aften. Hår frisuren sættes samtidig med påsmøring og du vil hurtigt mærke nydelse og konsistensen af denne veludviklede og specialt designet hår creme, som manden bare ikke kan få nok af.

Original kvalitet, bedre end hårvoks

Hår-creme-mænd-bedste-produkt

Mange mænd oplever at hårvoks ikke er en mulighed grundet ingredienser og konsistens, derfor kan en hår creme gøre underværker hvis man stadig ønsker et frisk hår look. Vi giver dig de bedste hår tips som mand og du skal have håret til at spille max inden en vigtig dag. Først og fremmest er det nemmest og bedst at fugte håret uden det bliver for vådt, så enten efter du har taget et bad eller du kan anvende vores Salt Tonic Spray som med to spray fugter og nærer håret, hvis du altid er på farten.

Perfekt til manden som vil style sit hår og ofte vaske ud vandbaseret

Hair cremen kan enten supplere dine hverdags eller trænings rutiner, fordelagtigt er hår produkterne vandbaseret, så undgår fedtet hår efter du har trænet og svedt. Udover at friske dit hår op i hverdagen, afgiver hair creme den kendte og autentiske maskuline duft så du dufter af rigtig mand. Hår produkt kollektion serien til mænd, er udviklet i gennem 3 generationer af Master barbers i Irland helt tilbage fra 1947. Kollektionen er produceret indenfor EU i så mange år, dermed sikre du at kun det nødvendige indehold er klassificeret og naturligt indhold.

hair creme

Pomp & Co. hår creme er det bedste på markedet, deres hår produkter er produceret på traditionel gammeldags klassisk måde lige siden de blev opfundet og igennem børne børn og 3 generationer. Med denne unikke hår creme som minder lidt om hårvoks, kan du anvende den til styling creme hår.