Gå til hovedindhold

BLIV INSPIRERET

Bloggere anbefaler Pomp & Co Hår pomade og Hårcreme til dig

Søger du efter gode anbefalede hår produkter til mænd? I denne video sektion har vi 3 forskellige videoer hvor kendte bloggere giver deres menings til kende omkring Pomps produkt kollektion. Pomp & Co. har spurgt forskellige bloggere om deres mening efter de har prøvet kollektionen af hair cream og hår pomaden, og de er vilde med det.

Her får du forskellige klip fra bloggere som Ulises Garcia, Frederik Fetterlein og Anders Hemmingsen. De giver hver især deres holdning efter at have prøvet produkterne. Der er et hav af forskellige hår produkter til håret som man skal tage stilling til som mand.

Især det med at finde gode unikke eller speciale hår produkter til at sætte håret kan være en udfording. Især hvis du køber og handler online hvor du ikke kan mærke resultatet af den bløde pomade som bliver smurt rundt i håret.

Det kan være en jungle, hvilke parameter skal man vægte højt?. Er det prisen? Er det kvaliteten? er det duften? Er det indholdets ingredienser? Er det unikt? Er det mængden?.

Mand find dine hår produkter online her. Køb den originale Pomp & Co. kollektion

Ulises Garcia også kendt som frisør kongen af København, er anerkendt frisør og kender mange forskellige produkter da det er hans livsstil og han er kendt i gamet. Her får du hans syn på den flotte pomade fra Irske Pomp & Co. Primært klipper han forskellige reality stjerner, og offentlige kendte personer, fra hans salon. Pomp & Co. er utroligt glade for den positive responds, som Ulises Garcia udtaler.

De fleste kender Frederik Fetterlein som natteravn og luxus dyr. Han dyrker luksus livsstilen og er en rigtig kvinde charmør. Der er fart på Frederik og han elsker at charmere sig ind på kvinder i byen og har sin personlige holdninger om hvilke favorit produkter, der er i hans vane og som er gode til at lokke tøser med hjem.

Anders Hemingsen ligger en masse blandet content ud på Instagram som folk elsker at se, det kan være alt fra sjove videoer til anbefalinger. Hemingsen er kendt for at uploade og vidersende matriale fra sociale medier omkring alt muligt random, fra sjove ting til nye vinkler.