Gå til hovedindhold

BLIV FORHANDLER

B2B Forhandler af
grooming hår produkter

Ønsker du at udvide produktporteføljen med øget salg med en unik high-end grooming serie i højeste kvalitet til din butik af, så er Pomp & Co. det rette valg. Du altid velkommen til at tage kontakt til os om et muligt samarbejde. Vi laver aftaler med udvalgte frisører, saloner, barbershops, webshops, stylister samt butikker rundt om i Danmark.

En erhvervsaftale med os betyder, at du kan handle professionelle produkter til engrospriser. Vi forventer altid at sende varerne inden for 24 timer på hverdage. Vi står klar til at ekspedere dit behov, om det er webshop, frisør salon eller bare fysisk butik.

forhandler-grooming-mande-pleje-produkter-danmark

High-end, Niche Kvalitet.

Segmentet for Pomp & Co. serien er mænd som går op i sig selv. Serien er skabt til manden, som går op i god stil og ønsker at være den bedste udgave af sig selv. Pomp & Co. giver muligheden for danske forretninger (brick and mortar) og online butikker, at handle til engrospriser og forhandle produkterne i egen butik.


Vores unikke produktsortiment afspejler en serie, som er udviklet gennem flere generationer og er en niche på det danske marked.

Pomp & Co. - Vi tilbyder erhvervsløsning i Danmark

Igennem en B2B aftale modtager du månedlige produkt katalog med udvalgte nedsatte medlemspriser til videre forhandling efter jeres behov og efterspørgsel. Vi er forhandler og distributør for Pomp & Co. i Skandinavien så ønsker du at forhandle vores unikke produkt kollektioner kan du ansøge igennem mail nederst på siden. Efter ansøgning process vil du blive kontaktet på mail.

- B2B online kontrakt aftale med fast leverance efter behov

- Affiliate referral igennem Partnerads

- Dropshipping til din webshop

B2B ordre leverance


Ekspedition af ordre til din virksomhed på fast eller basis efter behov, der bestilles igennem vores vare katalog på mail og vi afsender inden for 1 hverdag.

Vi bestræber os altid på at være hurtige og parate til at hjælpe dig. Har du blandet andet en webshop eller salg af fysiske produkter til mænd, især indenfor hår styling, kan vi samarbejde hvis vores niche spiller sammen.

mester-barberen

Affiliate – Referral

Affiliate programmet køre igennem vores Partnerads program, hvor du ansøger igennem Partnerads platform for at anvende et unikt link til vores site, hvor vi tracker en cookie (gemt i 30 dage) for salg på vores side. Vores kollektion strækker sig til det mandelige segment og er yderst populært for ham der går op i sit hår udseende eller ønsker velvære.

referal-dropshipping-danmark-grooming-produkter

Dropshipping

Dropshipping aftale indgås mellem Pomp & Co. og din online webshop, hvor ordren modtages i partners webshop og sendes direkte til Pomp & Co. lager hvorved varen bliver afsendt, oftest er denne løsning god for startups eller mindre virksomheder som ønsker mersalg uden et stort fysisk varelager. Udveksling af CVR, navn, addresse, website giver os muligheden i at opsætte og underskrevne den fornødne kontrakt.


Casper Søby Hansen – Pomp & Co. Danmark
Direkte: +45 61 60 12 05 – Email: [email protected]