Gå til hovedindhold

BLIV FORHANDLER

B2B Forhandler af
grooming produkter

Erhvervs leverandør af høj kvalitets Grooming produkter til frisører, saloner, barbershops, webshops, stylister samt butikker rundt om i Danmark. Ønsker du at udvide produkt porteføljen med øget salg til din butik, er der mulighed for et match og muligt samarbejde.

Vores unikke produkt sortiment afspejler produkter som er udviklet igennem flere generationer og er en niche på det danske marked. Vi er danske forhandlere.

forhandler-grooming-mande-pleje-produkter-danmark

High-end, Niche Kvalitet.

Segmentet er inden for produkter til mænd og styling. Pomp & Co. giver muligheden for danske forretninger (brick and mortar) og online butikker, at handle til engrospriser på indkøb af produkt ordre.


Leder du efter en forhandler eller samarbejds partner til salg af engrospriser specielt indenfor niche Grooming produkter med stor leverance garanti?

Pomp & Co. - Vi tilbyder erhvervsløsning i Danmark

Igennem en B2B aftale modtager du månedlige produkt katalog med udvalgte nedsatte medlemspriser til videre forhandling efter jeres behov og efterspørgsel. Vi er forhandler og distributør for Pomp & Co. i Skandinavien så ønsker du at forhandle vores unikke produkt kollektioner kan du ansøge igennem mail nederst på siden.

- B2B online kontrakt aftale med fast leverance efter behov

- Affiliate referral igennem Partnerads

- Dropshipping til din webshop

B2B ordre leverance

Ekspedition af ordre til din virksomhed på fast eller basis efter behov, der bestilles igennem vores vare katalog på mail og vi afsender inden for 1 hverdag.


Vi bestræber os altid på at være hurtige og parate til at hjælpe dig. Har du blandet andet en webshop eller salg af fysiske produkter til mænd, især indenfor hår styling, kan vi samarbejde hvis vores niche spiller sammen.

mester-barberen

Affiliate – Referral

Affiliate programmet køre igennem vores Partnerads program, hvor du ansøger igennem Partnerads platform for at anvende et unikt link til vores site, hvor vi tracker en cookie (gemt i 30 dage) for salg på vores side. Vores kollektion strækker sig til det mandelige segment og er yderst populært for ham der går op i sit hår udseende eller ønsker velvære.

referal-dropshipping-danmark-grooming-produkter

Dropshipping

Dropshipping aftale indgås mellem Pomp & Co. og din online webshop, hvor ordren modtages i partners webshop og sendes direkte til Pomp & Co. lager hvorved varen bliver afsendt, oftest er denne løsning god for startups eller mindre virksomheder som ønsker mersalg uden et stort fysisk varelager. Udveksling af CVR, navn, addresse, website giver os muligheden i at opsætte og underskrevne den fornødne kontrakt.


Casper Søby Hansen – Pomp & Co. Danmark
Direkte: +45 61 60 12 05 – Email: [email protected]